Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anton Gavel: „Cluj este o echipă al cărei focus este doar pe această competiție”

Anton Gavel: „Cluj este o echipă al cărei focus este doar pe această competiție”

U-BT Cluj-Napoca se pregătește de un nou meci în EuroCup și în runda a 15-a o așteaptă un duel foarte dificil. Campioana României joacă miercuri, 17 ianuarie, pe terenul lui ratiopharm Ulm, campioana Germaniei.

În tur, alb-negrii au început extrem de bine partida din BTarena și, la pauză, conduceau cu 51 la 24. A urmat o secvență mai bună a oaspeților însă, în cele din urmă, ardelenii au reușit să își asigure victoria: 86-75.

În declarația sa, Anton Gavel, antrenorul principal al germanilor, a amintit despre confruntarea din tur și a vorbit despre calitățile adversarei:

„Prima manșă era deja decisă la pauză, când eram conduși la 27 de puncte. Am reușit să revenim, dar de-obicei nu câștigi în EuroCup, când ești condus la așa o diferență. Cluj este o echipă al cărei focus este doar pe această competiție. Ofensiv, au un potențial enorm, datorită atleticității lor și, în același timp, pot să pună foarte multă presiune și în apărare”, a spus Gavel, conform ratiopharmulm.com.

După 14 etape, U-BT Cluj-Napoca are un bilanț de zece victorii și patru înfrângeri și se află pe poziția a treia în grupa B. În schimb, ratiopharm Ulm a câștigat de opt ori și a pierdut de șase ori, ocupând locul patru.

Confruntarea din ratiopharm Arena va începe la ora 20:30 și va putea fi urmărită, în direct, pe Prima Sport 2.

*foto: Schwerdtfeger Lars/Honorarfrei

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!