Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anton Gavel și-a asumat responsabilitatea pentru înfrângerea cu U-BT

Anton Gavel și-a asumat responsabilitatea pentru înfrângerea cu U-BT

Ratiopharm Ulm a început excelent duelul cu U-BT Cluj-Napoca și, după ce a rezistat unei prime reveniri a campioanei României, a dominat prima repriză, conducând, după 20 de minute, la o diferență de 15 puncte.

Oaspeții au reușit, însă, să revină în secvența secundă și, în cele din urmă, s-au impus cu 85 la 81. Iată ce a declarat Anton Gavel, pentru EuroLeague TV, imediat după terminarea jocului:

M-am descurcat foarte prost în a conduce echipa în repriza secundă. Așa că îmi asum vina pentru acest rezultat. Nu am reușit să îi pun în pozițiile potrivite pentru a câștiga așa că a acesta a fost motivul (n.r. revenirii lui U-BT).

La conferința de presă, antrenorul nemților i-a felicitat pe adversari și și-a asumat din nou responsabilitatea înfrângerii:

Mulțumesc celor care au venit la sală și ne-au susținut. E o situație excelentă să ai sala plină într-un meci de EuroCup. Felicitări antrenorului Silvășan și echipei sale pentru victorie. Cred că în a doua repriză nu am reușit să îi oprim pe adversari, în special în ultimul sfert. Richard și-a intrat în formă și nu am putut să îl oprim. Ofensiv, îmi asum responsabilitatea, fiindcă nu am reușit să pun jucătorii în pozițiile potrivite pentru a avea succes, mai ales la începutul run-ului. Apoi am arătat ca și cum suntem panicați.

După 15 etape, Ulm are un bilanț de opt victorii și șapte înfrângeri și se află pe poziția a patra în grupa B, nefiind încă sigură de prezența în playoff-ul EuroCup. În ultimele trei runde, campioana Germaniei le întâlnește pe Buducnost Podgorica (deplasare), Aris Salonic (acasă) și JL Bourg (deplasare).

*foto: sportschau.de

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!