Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anton Kazarnovski: ”Sper că m-am ridicat la nivelul așteptărilor!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.11.2011

Anton Kazarnovski a debutat sâmbătă pentru CSU Ploiești. Centrul sosit în urmă cu două săptămâni la Ploiești după ce a fost dat afară de la BCM U Pitești a petrecut pe teren contra Politehnicii Iași 23:38 minute timp în care a marcat 8 puncte (2/2 la două puncte, 4/4 la libere) și a recuperat 5 mingi, pentru un indice de eficiență de 16, al doilea ca valoare din echipa sa.

Într-un intreviu acordat site-ului oficial al clubului ploieștean pivotul de 26 de ani spune că a încercat să se achite de sarcinile trasate de antrenor cât a putut de bine și speră să fi reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

A fost de abia prima mea apariţie în tricoul Asesoftului. Am încercat să-mi fac bine treaba în ambele faze ale jocului şi, chiar dacă nu am punctat foarte mult, sper că m-am ridicat la nivelul aşteptărilor, spune Kazarnovski pentru sursa citată.

Întregul intreviu îl puteți citi aici.

1 comentariu la aceasta stire:
  • x net :

    slab
    Un jucator slab , care a jucat cu niste copii de la Iasi. Vai de steaua lui.

    cu 12 ani în urmă (08.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!