Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonio Ferreira: „Vom avea un meci dificil împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România”

Antonio Ferreira: „Vom avea un meci dificil împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România”

CSM CSU Oradea are ultimul meci din anul 2021 în cupele europene în deplasarea din Portugalia, de pe terenul lui Sporting Lisabona. Ambele echipe au deschis faza Top 16 FIBA Europe Cup cu o victorie.

Înaintea duelului cu bihorenii, antrenorul secund al lusitanilor a prefațat meciul pentru Sporting TV.

Antonio Ferreira a scos în evidență necesitatea unei victorii și acasă după meciul câștigat miercurea trecută în deplasare, cu Trefl Sopot:

„Într-o competiție precum aceasta, o victorie în deplasare este foarte bună atât timp cât reușești s-o dublezi cu un succes acasă. Vom avea un meci dificil împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România. Oradea are doi americani, doi lituanieni, doi sârbi, așa că are calitate și stă foarte bine din punct de vedere tactic. Va fi un joc care ne va pune în fața unor provocări obișnuite din FIBA Europe Cup.”

Tehnicianul știe ce are de făcut Sporting pentru a opri Oradea:

„În Polonia, în primul meci al grupei, ne-am respectat planul de joc și e primul lucru pe care trebuie să-l facem și cu Oradea. În acest sens, dacă reușim să stopăm aruncările de la distanță ale adversarilor și tranzițiile lor ofensive, atunci ne vom impune punctele forte. Cu siguranță ne vom lupta până la capăt pentru un rezultat pozitiv.”

Portughezii ar putea aborda altfel grupa dacă înving vicecampioana României, crede Ferreira:

„Cele trei echipe pe care le întâlnim în grupă sunt bune, au arătat deja asta în ligile din care provin. Fiecare joc o să ne ridice anumite probleme și trebuie să ne pregătim cât de bine putem. Este clar că o victorie miercuri (n.r. 15 decembrie) ne-ar aduce cu un pas mai aproape de abordarea viitorului într-o altă manieră.

Sporting Lisabona și CSM CSU Oradea se întâlnesc în această seară de la ora 21.00, meciul fiind transmis în direct pe canalul de YouTube al FIBA.

 

*foto: sporting.pt / Jose Lorvao

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!