Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonio Năsturescu rămâne la Dinamo București

Antonio Năsturescu rămâne la Dinamo București

În cursul acestei dimineți, CS Dinamo București a anunțat păstrarea lui Antonio Năsturescu în lotul pentru stagiunea 2021-2022. Acesta este al treilea jucător care va evolua sub comanda lui Hristu Șapera, după Andrei Mandache și Jake O'Brien.

Năsturescu și-a început junioratul la ACS Dan Dacian București, formație pentru care a evoluat la campionatele U13, U14, U15 și U16, în perioada 2011-2014. Apoi, baschetbalistul român a trecut la CSA Steaua CSM Eximbank București, unde a stat două sezoane, înainte de a pleca la CSU Știința București.

După mai multe experiențe în Liga I, Toni a debutat în Liga Națională în ediția 2018-2019, sub echipamentul lui Dinamo. În următorul sezon, jucătorul de 1.90 metri a fost împrumutat la SCM U Craiova dar anul trecut acesta a jucat din nou pentru formația din Ștefan cel Mare.

În 24 de meciuri disputate, Năsturescu a avut medii de 3.4 puncte și 1.2 recuperări. Acesta este născut în 1999 astfel că va beneficia în stagiunea viitoare de regula jucătorului U23.

Până în acest moment, CS Dinamo a anunțat continuarea colaborării cu Hristu Șapera și obținerea semnăturii fostului internațional român Andrei Mandache. Surse apropiate site-ului baschet.ro susțin faptul că, pe lângă Mandache, un alt jucător care a îmbrăcat echipamentul Stelei în stagiunea precedentă ar avea deja un acord cu dinamoviștii

*foto: Facebook – CS Dinamo București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!