Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonio Woods a fost înregimentat de CSO Voluntari

Antonio Woods a fost înregimentat de CSO Voluntari

CSO Voluntari a realizat un nou transfer. Ilfovenii l-au înregimentat pe Antonio Woods, baschetbalist care a semnat o înțelegere pe un sezon și ultima dată a evoluat în Portugalia la Lusitania.

În vârstă de 26 de ani, Woods măsoară 1.85 metri și este un jucător de poizția 1.

Sezonul 2020/2021 a fost primul la nivel profesionist pentru Antonio Woods. Alături de Lusitania a prins playoff-ul în Portugalia și a avut medii statistice de 12.4 puncte, 3.6 pase decisive și 3.3 recuperări în 30.3 minute jucate pe meci.

Antonio Woods s-a format la UPenn și a evoluat timp de patru sezoane în NCAA.

CSO Voluntari a fost activă pe piața transferurilor și-a până acum și-a  asigurat serviciile lui Eric Thompson, Toddrick Gotcher, Sarunas Vasiliauskas, David Vida și Rolland Torok. Din stagiunea precedentă, ilfovenii i-au păstrat pe Malcolm Lee, Ousmane Barro, Vlad Moldoveanu și Marcu Badiu.

12 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu adrianus . :

    Bun
    Cifre bune
    Arata bine
    Pare putin sub Hickey

    cu 2 ani în urmă (10.08.2021) Raspunde
  • Benjamin :

    ..
    Interesant transfer.
    La ce jucatori au dpdv al pozitiilor, ma astept ca Voluntari sa mai aduca un jucator.

    cu 2 ani în urmă (10.08.2021)
    • BC CSU Sibiu adrianus:

      Asteptam!
      Asteptam raspuns din partea echipelor Sibiu,Oradea si Pitesti
      Sunt curios ce mai aduc si ei
      De Cluj stim , sta foarte bine
      Oradea mai are de adus un jucator
      Sibiu nu stiu ce tot asteapta
      .....

      cu 2 ani în urmă (10.08.2021)
    • Csm.O:

      Opinie
      Clujul are lot peste cel de sezonul trecut și cel mai bun din campionat, Oradea stă și ea mai bine, cred că cele două echipe arata cel mai bine. Voluntari mi se pare sub lotul de sezonul trecut. Piteștiul și a păstrat echipă și cred că Gajovic nu poate avea un sezon la fel de slab iar PG ul adus este peste Talton. Sibiul orice ar aduce, nu cred că va putea obține mai mult de locul 4. Mi se pare că este mai strâns la formațiile care au contat mai puțin sezonul trecut, in modul că nu vei mai fi sigur că poți obține victorii sigure cu Steaua, Dinamo chiar și Târgu prin aducerea lui Troupe, Miercurea Ciuc, sunt curios ce vor aduce și Galațiul.

      cu 2 ani în urmă (10.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Csm.O - Voluntari
      Baschetul este cu siguranță un subiect pe marginea căruia fiecare poate avea o opinie (spre deosebire de știință, aș zice...). Dar chiar și atunci când formulăm opinii despre baschet, e bine să încercăm să aducem argumente pentru a o susține.
      O fac eu, pentru că opinia mea este perfect opusă de a ta.
      Hai să o luăm pe posturi, în ordine inversă:
      5. Au scăpat de Borovnjak și McCarthy, doi jucători blazați și fără vlagă și au adus un pivot exploziv, care ar trebui să se completeze bine cu Barro, deoarece sunt foarte diferiți. Avantaj net 2021 - 2022.
      4. Rămâne Vlad și vine lângă Rolli în locul lui Djuric. Rolli are și el aruncare bună de afară și joacă mai bine în căciulă. Dar principalul avantaj este că nu mai ai nevoie de schimbare dublă pentru a avea român în teren. Avantaj 2021 - 2022.
      3. Lângă Lee a venit Vida în locul lui Gârbea, după un sezon reușit la Cluj. Fiind U23 și sezonul viitor, aș zice că și aici 2021 - 2022 este în avantaj.
      2. Badiu a rămas și în locul lui Joseph vine Gotcher din postura de cel mai bun marcator al HEBA și cu un CV superior. Teoretic avantaj 2021 - 2022.
      1. Hai să vedem că aici e interesant. Pleacă Hickey, probabil cel mai bun PG în LNBM sezonul trecut, și vine Vasiliauskas, un alt fundaș cu CV impresionant (ultimele 3 sezoane în Turcia prima ligă cu linii statistice foarte bune). În primul rând sunt profiluri diferite și jocul Voluntariului ar trebui să se schimbe. Ar fi greu de dat un verdict aici, dar față de anul trecut, există backup la poziția 1, în persoana lui Woods un prospect interesant, care ar trebui să-i dea răgaz de a respira lituanianului. Deși și aici eu văd un plus pentru sezonul următor...
      În concluzie, după capul meu, Voluntari a făcut o echipă mai bună sezonul ăsta.
      Contraargumente?

      cu 2 ani în urmă (10.08.2021)
    • andrewjord30:

      Da
      Voluntari are o echipa buna dar sa nu uitam ca la Oradea sunt 2 jucatori extrem de buni Richard și Green cu care,zic eu,ca eu CV-urile peste cei de la Voluntari.Sa nu uitam ca Richard vine după un sezon excelent in Polonia și Franța .Zic eu ca și Holt are un CV bogat.Părerea mea…

      cu 2 ani în urmă (10.08.2021)
    • andrewjord30:

      ***
      *ca au CV-urile*

      cu 2 ani în urmă (10.08.2021)
    • uplifter:

      Voluntari
      Dacă ma uit asa, cam 2 minute 😁 peste ce ai scris eu sunt de acord cu tine.
      Serios acum, în sezonul asta as zice ca Voluntari a făcut un upgrade clar fără de sezonul trecut.
      As îndrăzni sa zic chiar ca nu e departe de Oradea dacă pariurile mele pt acest sezon de la ei, respectiv Vasiliauskas și Gotcher vor da randamentul la care ma aștept.
      Altfel, tot vreau să-mi dau cu părerea asupra grilei de start în campionat, dar ma încurcați voi ca nu mai anunțați odată lotul 😁.
      Oricum, la sursele pe care le am, din păcate nu veți concura pe hârtie cu primele 3, asa ca ma aventureze la ordinea asta:
      - pt semifinale Cluj, Oradea, Voluntari și ceva mai în spate Pitești.
      - pt celelalte 4 locuri de playoff Craiova, Sibiu, Timișoara și Dinamo.

      cu 2 ani în urmă (10.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oradea
      Mai au de anunțat cel puțin un jucător, o să revin atunci cu părerea mea. Dar arată clar de podium și surprinzător pentru mine, au reușit să evite o reconstrucție din temelii.

      cu 2 ani în urmă (11.08.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @uplifter
      Cum am tot zis, la Sibiu e complicat...
      Vedem când se vor anunța restul jucătorilor, dar eu unul mi-am setat așteptările jos și la momentul actual nu văd să ne comparăm nici măcar cu Pitești, darămite cu celelalte 3... La 5 8 eu aș mai adăuga Steaua și poate Ploiești..
      Vedem în curând.

      cu 2 ani în urmă (11.08.2021)
    • Csm.O:

      Nu..
      Barro și Lee cei care au rămas, nu sunt jucători extraordinari, peste Barro a mai trecut un sezon, iar Lee cu toată experiența sa de NBA nu aduce un mare plus. A venit Torok dar romanul principal este Vlad care vine după o intervenție la genunchi. Vida a făcut cel mai bun sezon al său la U, va fi greu să l repete. Badiu este în scădere, nu mai este jucătorul de acum 2 sezoane de la Dinamo. In rest va fi o formație care se va baza foarte mult pe aruncări de 3, daca le intra pot bate pe oricine dar și dacă nu le intra pot pierde cu Târgu Jiu.

      cu 2 ani în urmă (11.08.2021)
    Raspunde
  • andrewjord30 :

    Csm Oradea
    Știe cineva de un posibil transfer la CSM?E cam liniște de o săptămâna și ceva și,din câte știu eu,ar mai trebui sa vina câțiva jucatori..

    cu 2 ani în urmă (10.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!