Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Această competiție este incorectă și organizată stupid”

Antonis Constantinides: „Această competiție este incorectă și organizată stupid”

Dinamo București a pierdut partida cu CSM CSU Oradea din cadrul turneului 6 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Bucureștenii au cedat clar în meciul jucat astăzi, 20 ianuarie, cu scorul de 97-75. Antrenorul Antonis Constantinides a vorbit despre acest eșec, imediat după încheierea jocului din Arena Antonio Alexe:

„Vreau să felicit Oradea, au câștigat total meritat astăzi. Sincer, după cum am jucat noi și cum au jucat ei, trebuie să fim fericiți că am pierdut la doar 20 de puncte diferență. Pentru mine astăzi a fost un exemplu că avem atleți diferiți în cele două echipe deși obiectivul nostru este asemănător, să terminăm în primele 6. Nu știu dacă aceasta este diferența reală între noi și Oradea. Pentru noi ultimele trei săptămâni au fost extrem de dificile. Am făcut turul României. Am început la Craiova, trei meciuri la rând. Ne-am întors pentru două zile la București. Apoi la Cluj alte două meciuri și am venit direct la Oradea. Este foarte difcil pentru noi. Nu trebuie să fie o scuză pentru noi dar nu mai avem aceeași energie de la meci la meci. Trebuie să câștigăm meciul de mâine cu Timișoara. Nu știu cum, dar trebuie să aflu. Apoi avem două săptămâni fără jocuri, ceea ce pentru noi este foarte bine. Trebuie să ne odihnim, atât mental cât și fizic.”

Tehnicianul lui Dinamo este deranjat de modul de desfășurare a meciurilor din LNBM și a declarat următoarele:

„Jucătorii mei sunt niște eroi. Pentru mine, această competiție este incorectă și organizată stupid. Dacă cineva nu înțelege ce zic, mă poate întreba oricând de ce federația organizează campionatul într-un mod necinstit și prostesc. Oricum, la final obiectivul nostru este să terminăm cât mai sus posibil în top 6.”

Constantinides a vorbit și despre ceea ce urmează pentru echipa sa:

„Trebuie să reparăm multe lucruri, mentalitatea și defensiva noastră. Apărarea a fost punctul nostru forte dar acum pare să fie o parte negativă a jocului nostru. Bineînțeles, depinde și de energia pe care o avem. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat azi. Să găsim un mod prin care să învingem Timișoara și să ne întoarcem la București și să o luăm de la capăt. ”

foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!