Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides:„ Ar fi fost foarte nedrept să câștigăm acest meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.10.2015

Antonis Constantinides, antrenorul Energie Târgu Jiu, a vorbit la conferință de presă ulterioară meciului pierdut de echipa sa cu scorul de 75-68 în fața lui Gaz Metan Mediaș. Antrenorul cipriot spune că echipa sa nu merita victoria în această partidă, mai ales în urma jocului prestat de elevii săi:

„În primul rând trebuie să acord felicitările mele echipei din Mediaș. Au meritat această victorie 100%. Dar pentru că la un moment dat am fost foarte aproape să revenim, pentru mine ar fi fost foarte nedrept să câștigăm acest meci. Încă o dată vreau să felicit antrenorii și jucătorii din Mediaș și dacă l-ați întrebat pe antrenorul dacă se așteapta să câștige aici,  vă spun sigur că se gândea la acest lucru, se vedea în ochii jucătorilor dumnealui, au luptat foarte mult pentru acestă victorie și noi trebuie să le prezentăm felicitările noastre. Vreau să ne cerem scuze fanilor noștri pentru ceea ce am prezentat astăzi și trebuie să le mulțumim pentru că nu au plecat din timpul meciului acasă din ceea ce am arătat noi pe teren. Responsabilitatea este 100% a mea. Săptămâna asta s-au întâmplat multe lucruri, și pentru că veți întreba ce s-a întâmplat astăzi, e mai bine să întrebați jucătorii fără ca responsabilitatea să fie pe umerile lor. O să vă uitați la Lazar, la Diggs, o să vă uitați la Porter, o să vă uitați la mine dar în acest moment trebuie să va aruncați privirile și în altă parte. Dar în această săptămână s-au multe, fără ca aceasta să fie o scuză, trebuie să întrebați jucătorii fără a pune responsabiliatatea pe umerilor, responsabilitatea este o noastră, însă săptămâna asta s-au întâmplat mai multe lucruri și trebuie să vormin cu jucătorii și cu conducerea pentru a nu mai lasă această mizerie pe care am prezentat-o în această seară, iar dacă lucrurile nu se vor reglementa eu voi fi primul care va pleca acasă.”

Tehnicianul Energiei a lăsat de înțeles că la Târgu Jiu ar exista și ceva probleme de ordin administrativ:

„Asta nu ar fi o scuză, pentru mine, ca antrenor, nu ar fi o problemă ca salariile să întărzie trei sau patru luni, dar nu pot să fiu în mintea jucătorilor, pentru a ști ce gândește fiecare. Și o întârziere de o săptămână sau două nu înseamnă sfârșitul lumii, însă noi nu putem să continuăm cu această mizerie.”

foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!