Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Avem nevoie și de suportul publicului pe toată durata meciului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.10.2014

CS Energia Târgu Jiu și Baschet Club Timișoara vor da piept duminică, 19 octombrie, începând cu ora 17:00, într-un meci din cadrul etapei a 3-a din Liga Națională de Baschet Masculin, joc care va fi transmis în direct de postul DigiSport 3. 

Tehnicianul Energiei, cipriotul Antonis Constantinides, a explicat ce înseamnă acest meci cu Timișoara pentru elevii săi. De asemenea, având în vedere faptul că meciul se dispută la Târgu Jiu, antrenorul a apelat la suportul fanilor. 

„După ceea ce s-a întâmplat în meciul cu Craiova, când practic am făcut cadou victoria echipei adverse, acum îi simt foarte motivați pe jucători. Ce s-a întâmplat în prima etapă este de domeniul trecutului și sunt sigur că vom avea un nou început duminică, cu Timișoara. Este un meci foarte dificil. Timișoara are o echipă foarte bună, cred că mult mai bună decât anul trecut. Are jucători de calitate, însă noi suntem pregătiți pentru asta și vom lupta pentru victorie.

Avem nevoie și de suportul publicului pe toată durata meciului. Și cu ajutorul lor vom încerca să obținem victoria. Este nevoie de timp și de răbdare pentru a crea o echipă puternică și de pași mici și siguri pentru a construi. Dacă sărim peste aceste două aspecte este posibil ca rezultatul pe care toți îl așteptăm, să întârzie. Știu că fanii sunt supărați după înfrângerea cu Craiova, dar dacă este să se pună presiune pe cineva, atunci să se pună presiunea asupra antrenorului, și nu asupra jucătorilor. Avem nevoie de o victorie de moral pentru că peste câteva zile vom avea primul meci din Eurochallenge, iar pentru mine este o mare bucurie că acest lucru se va întămpla, iar jucătorii își culeg roadele muncii de anul trecut”, a mărturisit Constantinides pentru csenergia.ro. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!