Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Clujul este surpriza negativă a campionatului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.12.2014

Etapa cu numărul 11 din Liga Națională de Baschet Masculin propune un duel extrem de interesant în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca între U-BT din localitate și Energia Târgu Jiu. Antrenorul oltenilor, cipriotul Antonis Constantinides, a prefațat duelul cu echipa ardeleană.

„De fiecare dată când mergem să jucăm în deplasare spun că este un meci dificil, dar simt că meciul de sâmbătă de la Cluj va fi dificil pentru ambele echipe. Până în acest moment, Clujul este surpriza negativă a campionatului. Este un club care are un buget foarte mare şi nume foarte mari, iar cei care cunosc fenomenul şi oamenii de acolo ştiu că echipa din Cluj nu a avut rezultate bune, nici în campionat, nici în EuroChallenge. Toate aceste detalii fac meciul mult mai periculos pentru noi. Nu trebuie uitat faptul că în acest moment echipa este sub linia de play-off şi cu siguranţă ei se gândesc că trebuie să câştige acest meci. Este un aspect periculos pentru noi”, a declarat tehnicianul, potrivit site-ului oficial al echipei din Târgu Jiu. 

Oltenii au un sezon foarte bun, atât în campionatul intern cât și în Europa. În acest moment, Milosevic, Watson, Darby și compania au un bilanț în LNBM de 5 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce în FIBA EuroChallenge și-au asigurat în mare măsură participarea în faza următoare a competiției. 

„Echipa noastră este în primele cinci locuri din campionat, iar eu am vorbit cu băieţii despre ţinta nostră în aceste ultime trei meciuri. Obiectivul nostru este să le căştigăm pe toate trei sau două din trei pentru a rămâne în primele trei-patru echipe din campionat la finalul turului. Am pierdut meciuri acasă împotriva celor de la Craiova şi de la Ploieşti. Înfrângerea cu Craiova am acoperit-o cu victoria de la Piteşti şi căutăm încă o victorie în deplasare, la Cluj sau la Mureş, pentru a acoperi înfrângerea cu Ploieşti. În ultimele două deplasări am pierdut. La Oradea nu am făcut un meci prea bun, în timp ce la Steaua am jucat aproape perfect, dar nu am avut pe final reacţiile cele mai bune. Spun acest lucru pentru că şi împotriva celor de la Cluj şi a celor de la Mureş, trebuie să avem atât performanţe bune, cât şi mintea limpede dacă vrem să câştigăm. Echipa stă bine din punct de vedere psihologic după ultimele rezultate şi orice am spune presiunea este pe umerii celor de la Cluj şi trebuie să folosim acest aspect ca un lucru pozitiv pentru noi”, a concluzionat Constaninides. 

Confruntarea dintre U-Banca Transilvania Cluj și Energia Târgu Jiu are loc astăzi, cu începe de la ora 20:30, ia postul de televiziune DigiSport va transmite duelul. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Asa patim daca nu mergem la surprize surprize sa primim surprize surprinzatoare de la zana maseluta :)) (sunt ironic la adresa noastra, rog nu folositi parul, ranga sau bata impotriva mea)

    cu 9 ani în urmă (13.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!