Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Cu siguranţă nu există comparaţie între noi şi Timba”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.12.2014

CS Energia Târgu Jiu joacă în această etapă cu Timba Timișoara, iar antrenorul gorjenilor, Antonis Constantinides, a prefațat duelul cu formația bănățeană. Oltenii vin după 3 înfrângeri consecutive, iar tehnicianul cipriot consideră că acest duel cu Timba este potrivit pentru a întrerupe seria negativă. 

„După cele două înfrângeri, din deplasare cu Oradea şi Steaua, trebuie să ne întoarcem repede la un rezultat pozitiv, sâmbătă, împotriva celor de la Timba. Trebuie să facem acest lucru pentru a rămâne în primele 4-5 echipe din campionat în acest moment. Poate meciul cu Timba pentru foarte mulţi pare unul uşor, dar nu este aşa. Nu vrem să facem aceeaşi greşeală pe care au făcut-o Steaua şi Ploieşti, care poate nu au fost serioşi sau i-au subestimat şi au fost foarte norocoşi că au câştigat în ultimele momente ale meciului. Timba este o echipă care joacă atât defensiv, cât şi ofensiv, nebuneşte, fără reguli. Acest aspect îi face să fie şi mai periculoşi. Dacă nu suntem concentraţi şi serioşi împotriva lor şi dacă nu vom juca cu pasiune, meciul de sâmbătă cu Timba, va fi unul foarte dificil, iar jucătorii trebuie să înţeleagă că noi trebuie să ne facem meciul cât mai uşor, pentru că de la sine nu se va întâmpla acest lucru. Cu siguranţă nu există comparaţie între noi şi Timba, suntem o echipă mai bună. În acest moment echipa nostră joacă un baschet foarte bun şi totul depinde doar de noi în meciul cu Timba”, a punctat Constantinides, potrivit site-ului oficial al echipei din Târgu Jiu. 

Duleul dintre Energia și Timba se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, sâmbătă, 6 decembrie, cu începere de la ora 20:00. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!