Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides dispută astăzi ultimul meci ca antrenor al Energiei

Paul Olar

Paul Olar
27.12.2015

CS Energia Târgu Jiu intră de astăzi în focurile unui program infernal. Gruparea gorjeană își măsoară forțele cu Dinamo București, într-o dispută programată la ora 18:00. Meciul va avea loc în Sala Voievod Litovoi.

De departe, principala veste ce vine din partea formației oltene este plecarea lui Antonis Constantinides. Antrenorul cipriot se va despărți de jucătorii alături de care a izbutit cele mai importante performanțe ale carierei. Cu alte cuvinte, specialistul originar din Nicosia a acceptat oferta grupării Sigal Pristina. Prin urmare, Constantinides dispută în această seară ultimul joc în calitate de principal al Energiei.

Cu Antonis Constantinides la cârmă, Energia a bifat, până la ora actuală, 20 de puncte, venite dintr-un bilanț de șapte  victorii și șase eșecuri. În etapa precedentă, Troupe și compania au învins pe SCM U Craiova, scor 86-82. Marea performanță este reprezentată însă de accederea în primăvara europeană a FIBA Europe Cup.

În schimb, Dinamo a acumulat șapte succese și tot atâtea înfrângeri. Baschetbaliștii pregătiți de Aco Todorov vin după o reprezentație de baschet, oferită împotriva lui BCM U Pitești. Partida încheiată la scorul de 93-68 a semnat și demiterea lui Jovica Arsic.

Revenind asupra duelului dintre Energia și Dinamo, precizăm faptul că cele două combatante s-au întâlnit de 12 ori. Statistica ține cu oltenii, care și-au adjudecat 9 încleștări.

*Foto: sportpictures.eu

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Dinamo invinge...
    Au castigat gorjenii in ultimul meci, contra craiovenailor cu "noroc". Jucatorii nu vor juca prea motivat. Se va destrama echipa Energiei dupa plecarea antrenorului?! Sacul cu bani se inchide. Dinamo ar putea profita azi.

    cu 8 ani în urmă (27.12.2015)
    • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever:

      koskufault
      Prietene, esti cumva jurnalist prosport ? Se pare ca stii cam multe lucruri, ne poti lamuri si pe noi ?

      cu 8 ani în urmă (27.12.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      ...
      Uite ca ceva-ceva a știut el și astăzi ați pierdut. Îngrijorătoare forma Energiei din ultimele 3 etape, dar bine ca vine pauza son poate va redresati

      cu 8 ani în urmă (27.12.2015)
    Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    @gabitzu01
    Ingrijorator e ca noi nu prea avem pauza..sa nu uite nimeni de programul pe care l-am avut/ il avem in ultima perioada...dar oricum, atunci cand aduci niste jucatori pe bani multi iar ei nu fac absolut nimic, e grav...Gutoaia primul meci decent in campionatul asta, Santa 0 ca deobicei, Lazar multe prostii si foarte putine faze bune..atunci cand greul cade pe aceiasi jucatori etapa de etapa se simte la un moment dat, mai ales acum cand am jucat din 3 in 3 zile, mai ceva ca la fotbal

    cu 8 ani în urmă (28.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!