Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Mă așteptam de la jucătorii mei să joace mult mai inteligent”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.12.2015

Anotnis Constantinides, antrenorul Energiei Târgu Jiu, a oferit o declarație pentru Total Baschet la finalul partidei pe care echipa sa a pierdut pe terenul lui Gaz Metan Mediaș cu scorul de 82-71. Antrenorul gorjenilor s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale și nu a fost dezamăgit doar rezultatul partidei de la Mediaș. Tehnicianul cipriot spune că oboseala echipei sale și timpul scurt de pregătire al acestui joc au cântărit greu, însă spune că o echipă precum Energia trebuie să fie mai inspirată, în special în atac:

„În primul rând nu contează în fața cui am pierdut. M-ați întrebat de Gaz Metan Mediaș, dar Gaz Metan Mediaș este o echipă foarte bună, iar poziția din clasament nu arată realitatea despre abilităților lor. Pentru noi au fost două meciuri diferite în fața lor, nu vreau să compar cu ce s-a întâmplat aici cu meciul de la Târgu Jiu. Nu sunt dezamăgit pentru faptul că am pierdut în fața lui Gaz Metan Mediaș, ultima echipă din clasament în acest moment, sunt dezamăgit de modul în care am jucat.Am înțeles că în ultimele trei luni am jucat două meciuri pe săptămână. La fiecare trei zile avem, lucru foarte dificil pentru noi dar mă așteptam de la jucătorii mei să joace mult mai inteligent. Din păcate, atât aici cât și în meciul de la Zagreb cu Cibona, ca antrenor nu mi-a plăcut ceea ce am arătat în teren. Trebuie să găsesc soluții pentru a repara aceste probleme, pentru că acesta nu este un baschetul pe  care vreau să-l văd din partea jucătorilor mei. Mă repet, oboseală este un motiv, iar noi sutem de-a dreptul extenuați. Am avut un singur antrenament pentru a pregăti acest meci, dar o echipă cu atât de multe meciuri jucate până acum trebuie să ia decizii mult mai bune pe parchet, în special în faza ofensivă.”

Energia Târgu Jiu a pierdut ambele meciuri cu Gaz Metan Mediaș din acest sezon, fiind singura echipă învinsă de medieșeni în actuala stagiune.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!