Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Nu avem altă soluție, trebuie să ne impunem în aceste două jocuri”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.05.2015

Antrenorul suspendat al Energiei pentru Meciul 3 al seriei cu CSU Asesoft Ploieşti, cipriotul Antonis Constantinides, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre meciul sau meciurile de la Târgu Jiu în compania campioanei en-titre. Pentru a prelungi seria, oltenii sunt nevoiţi să învingă azi echipa din Ploieşti, care conduce cu 2-0 la general. 

„Ne așteaptă două partide dificile, sunt jocuri diferite față de cele de la Ploiești. Jucăm pe terenul nostru, avem fanii alături, avem moral bun acasă. Sper să găsim calea spre victorie. Cred că putem obține două victorii. Am discutat cu jucătorii, nu avem altă soluție, trebuie să ne impunem. Nimic nu este terminat. Eu am experiența unui 2-0 după primele două meciuri în semifinala campionatului în Cipru, însă într-un final am câștigat. 2-0 este un scor periculos. Putem câștiga cele două meciuri de la Târgu Jiu”, a sublininat tehnicianul, citat de site-ul oficial al echipei gorjene. 

Energia a cedat cu 76-82 şi 71-82 primele două meciuri ale semifinalei în Sala Olimpia, iar Constantinides a vorbit şi pe marginea acestor două confruntări.

„Din păcate nu am gestionat bine meciurile de la Ploiești, nu am găsit calea pentru a reuși cel puțin o victorie în cele două jocuri disputate acolo. Am fost aproape în anumite momente, dar nu am reușit. Realitatea e că nu am fost concentrați, am comis greșeli în momente cheie. Asesoft este o echipă experimentată și periculoasă, te pedepsește în orice moment. Există și o parte bună, am arătat în multe momente că putem câștiga la Ploiești în meciul cinci, în decisiv. Dar pentru a ajunge acolo avem nevoie de victorii în cele două meciuri de acasă pentru că fără a reuși aceste două victorii nu putem ajunge la meciul decisiv pentru accederea în finala campionatului”, a concluzionat acesta. 

Energia va încerca astăzi de la ora 17:30, în direct pe DigiSport 1, să obţină prima victorie în faţa campionilor în exerciţiu în acest sezon competiţional. Prahovenii şi-au adjudecat toate cele 5 confruntări cu trupa din Târgu Jiu.

*Foto: Bogdan Dănescu (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!