Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides nu va mai fi antrenorul Energiei Târgu Jiu din 2016

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.12.2015

Antonis Constantinides își încheie aventura în România și se va despărți de Energia Târgu Jiu după ultimul meci din 2015 al acestei echipe. Tehnicianul cipriot o va pregăti pe Sigal Prishtina, fosta adversară a Energiei din grupele FIBA Europe Cup, din anul calendaristic viitor, după cum informează sportingorj.ro.

Sosit în vara anului 2014 la Târgu Jiu, Antonis Constantinides a obținut performanțe fără precedent alături de formația gorjeană. Sub comanda sa, Energia Târgu Jiu a ajuns până în Final Four-ul EuroChallenge, acolo unde a ocupat poziția a 3-a. În Liga Națională de Baschet Masculin cipriotul a condus-o pe Energia tot spre medalia de bronz, după ce în semifinale au pierdut în fața lui CSU Asesoft Ploiești, viitoarea campionă a României.

În acest sezon și jumătate, Antonis Constantinides are un bilanț pozitiv la cârma Energiei în competițiile interne. Antrenorul în vârstă de 41 de ani a câștigat 30 de partide și a pierdut alte 20 la cârma echipei din Gorj.

Antonis Constantinides o va părăsi pe Energia Târgu Jiu după ultimul meci al echipei din acest an calendaristic, contra lui Dinamo București de pe data de 27 decembrie.

7 comentarii la aceasta stire:
  • tsc_1980 :

    Antonis
    Pacat de el , era cu siguranta cel mai bun antrenor strain din Liga. Se pare ca o alta echipa de elita va capitula in fata DNA-ului!

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    nedumerire
    Prishtina? Chiar il vedeam la o echipa mult mai mare

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Antonis
    @tsc_1980 : nici vorba de probleme cu DNA. S-a schimbat managerul la principalul finantator si a venit unul nou, romanas mercenar, care n-are treaba cu Romania...

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Pacat
    Mi s-a parut cel mai profesionist antrenor din pria liga. A construit o echipa foarte frumoasa la Tg. Jiu. Pacat, inca o data, putea termina sezonul la Energia

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    De mult pleca...
    Antonis Constantinides stia de ce a venit si de ce pleaca, pana cand nu se scufunda barca... jucatorii cand vor face la fel? Erau si sunt prea bine platiti altfel nici ei nu veneau.

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    Mda
    Deja ati inceput sa jubilati ca sacalii...Antonis a declarat ca pleaca deoarece sotia lui e bolnava grav si are nevoie de bani pentru tratament, iar clubul din Prishtina i-a oferit o suma considerabil mai mare decat ce castiga in romania...

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    COACH
    Nu stiu daca acum suma e mai mare,cu siguranta din sezonul urmator va fi aproximativ dubla,dar la Energia exista o oarecare incertitudine financiara iar nevoia de siguranta privind incasarea banilor a coincis cu o nevoie la fel de mare a kosovarilor de a gasi urgent un antrenor bun. Sunt multi care il contesta,avand argumentele lor,eu insa il admir si il apreciez, iar pentru tot ceea ce a oferit suporterilor si orasului Targu Jiu (de ce nu si baschetului romanesc?),nu pot scrie decat: THANK YOU COACH! YOU HAVE EARNED A PLACE IN OUR HEARTS! WE LOVE ENERGIA!

    cu 8 ani în urmă (23.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!