Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Simt că acest club mi-a oferit mai mult decât i-am oferit eu la rândul meu”

Paul Olar

Paul Olar
28.12.2015

Antonis Constantinides a disputat duminică ultimul joc în calitate de antrenor al Energiei Târgu Jiu. Tehnicianul cipriot a vorbit la superlativ despre perioada petrecută în Gorj, mulțumind conducătorilor olteni. 

„Ca o ironie, am început cu o înfrângere și am terminat cu o înfrângere… Nu vreau să vorbesc despre meci, ceea ce vreau să spun este că a fost o zi foarte dificilă pentru mine. Fanii, cu ce au arătat la începutul meciului, au făcut-o și mai grea. Vreau din suflet să le mulțumesc tuturor celor de aici, din Târgu Jiu. Nu a fost doar un sezon și jumătate plin de succes. Acest sezon și jumătate m-a făcut să mă simt ca și cum m-am născut aici. Nu voi uita niciodată că această echipă mi-a oferit șansa să antrenez în afara granițelor țării mele. Simt că acest club mi-a oferit mai mult decât i-am oferit eu la rândul meu și de aceea va fi în sufletul meu pentru totdeauna. Vreau să mulțumesc tuturor jucătorilor cu care am lucrat în acest sezon și jumătate, localnici sau străini. Vreau să mulțumesc în special antrenorului secund Claudiu Alionescu pentru că a fost din primul moment alături de mine, de când am semnat până în acest moment, ajutându-mă în tot ceea ce am făcut. Mulțumesc celor din conducere, domnului Bădescu, domnului Cumpănașu și nu aș vrea să uit să vorbesc despre domnul Ciurel. A fost persoana care a decis ca eu să vin să antrenez aici și datorită lui am ajuns aici. Speram să fie la acest meci și să-i mulțumesc față în față, dar nu s-a putut și trebuie să-i transmit aceste mulțumiri”, a spus Constantinides, conform csenergia.ro.

De asemenea, antrenorul a mărturisit că oficialii gorjeni s-au consultat cu acesta în legătură cu viitorul principal al formației.

„Mi-am spus opinia legat de cine ar trebui să vină după mine, dar oricine ar fi să vină, trebuie să vină cât mai curând posibil. Asta e cel mai important! Și în situația în care nu va fi adus un alt antrenor și va rămâne fie Alionescu, fie Diamantakos, este important să se stabilească repede cine va fi antrenorul principal pentru că jucătorii trebuie să simtă acest lucru. La fiecare două zile vine un meci și ei trebuie să înțeleagă cine este antrenorul principal. Sunt mulți antrenori pe piață fără angajament în acest moment, conducerea are și ea, cu siguranță, o listă lungă. Conducerea va găsi antrenorul potrivit”, a declarat Constantinides, potrivit csenergia.ro

*Foto: Cosmin Brujan/csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!