Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides, suspendat pentru Meciul 3 al seriei cu Asesoft Ploiești

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.05.2015

Energia Târgu Jiu va juca Meciul 3 din semifinala cu CSU Asesoft Ploiești fără antrenorul principal Antonis Constantinides, acesta fiind suspendat o etapă în urma incidentelor consemnate în Meciul 2 disputat în Sala Olimpia. 

Mai exact, cipriotul de pe banca tehnică a Energiei a primit un fault tehnic în meciul secund de la Ploiești, moment în care a reacționat vehement la adresa arbitrilor, ceea ce a dus la al doilea fault tehnic și implicit descalificarea din joc. 

Din moment ce am pătruns pe teren, este o decizie corectă. Greșeala arbitrilor a fost la primul fault tehnic. Acum, nu avem alte soluții. Sunt doi antrenori foarte buni pe bancă, unul numit antrenorul anului în Cipru, și tot ce ne rămâne de făcut este să luptăm pentru victorie. Voi fi în apropierea băncii și mă vor auzi”, a declarat Constantinides, conform site-ului sportingorj.ro.

Astfel, locul acestuia pe banca tehnică la partida de miercuri va fi luat de secunzii Claudiu Alionescu și Christoforos Liviadotes. 

Energia Târgu Jiu vs. CSU Asesoft Ploiești se joacă miercuri, 6 mai, începând cu ora 17:30. 

*Foto: Cosmin Iftode (sportpictures.eu)

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea afganul :

    No comment
    Aici nu mai e vorba de Asehoti e vorba de FRhoti deja....imi cer scuze nu vreau sa jignesc pe nimeni

    cu 9 ani în urmă (05.05.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Ca sa fie siguri ca nu se forteaza mult inainte de finala...repet mi s-a parut absurd tehnicul primit!

    cu 9 ani în urmă (05.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Republica de la Ploiesti...
    Si la Ploiesti, nimic ?! Cu musiu Ghita care a intrat pe parchet la primul meci si s-a luat de arbitri? Sa recunoastem, dansul incearca sa se acomodeze cu Parchetul, chiar daca mai incurca notiunile...Asa ca e de scuzat !

    cu 9 ani în urmă (05.05.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    putina rabdare
    si se cam termina cu jafurile orchestrate de ghita&co!!! puscarie si confiscarea averilor, respectiv a trofeelor furate sau finantate din bani furati!!!

    cu 9 ani în urmă (05.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!