Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Va trebui să mă gândesc şi să vorbesc şi cu managementul dacă voi mai continua aici”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.10.2014

CS Energia Târgu Jiu a debutat cu stângul în noua ediţie de campionat, pierzând în ultima secundă meciul disputat pe teren propriu în compania celor de la SCM U Craiova, scor 72-73. La finalul întâlnirii, antrenorul gorjenilor, Antonis Constantinides, a pus în faţa jurnaliştilor şi varianta plecării de la echipa din Târgu Jiu, dezamăgit fiind de atitudinea unor elevi proprii.

„Pentru mine a fost o experienţă neobişnuită, în special,  în ceea ce priveşte atitudinea anumitor jucători. Va trebui să mă gândesc şi să vorbesc şi cu managementul dacă voi mai continua aici, deoarece s-au întâmplat foarte multe lucruri care nu îmi plac. Când se întâmplă astfel de lucruri, eu îmi fac bagajele şi merg acasă. Nu ştiu cum se lucrează aici, dar antrenorul este singurul responsabil pentru cine intră în teren şi cine nu. De asemenea, antrenorii sunt responsabili de eşecuri, la fel cum eu sunt responsabil pentru cel de astăzi. Cred că putem să găsim puterea să continuăm”, a concluzionat cipriotul, fiind citat de site-ul sportingorj.ro.

Constantinides se arată a fi un antrenor extrem de strict când vine vorba de disciplină, atitudine. În urmă cu o săptămână, acesta a renunţat la serviciile jucătorului Tony Woods, ţinând să sublinieze faptul că despărţirea de sportivul american s-a realizat din motive extrasportive. În locul lui Woods, la Târgu Jiu a sosit Larry Turner, jucător care la debutul în echipamentul Energiei a dezamăgit total. Americanul a petrecut doar 6 minute pe parchet în „Derby de Oltenia”, fiind eliminat pentru cumul de greşeli personale. 

Reamintim faptul că, înainte cu câteva secunde de finalul duelului dintre Energia şi Craiova, gazdele din Târgu Jiu conducea pe tabelă cu 72-70, însă, în ultima secundă Travis Bureau a scuturat plasa de la mare distanţă, aducând victoria trupei din Bănie. 

*Foto: adevarul.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Parere,
    Un antrenor de clasa,cu atitudine,sper sa reziste la Energia,cu acei jucatori care nu respecta regulile in timpul jocului.

    cu 9 ani în urmă (06.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe klauss22 :

    glumesti, nu ?
    Pai cine draq l-a adus pe Turner care la inceputul jocului in 2 minute a facut 3 greseli personale ? cine dadea declaratii inaintea jocului si spunea ca echipa este super pregatita ? „Am terminat perioada de pregătire în cel mai bun mod pentru mine, ca antrenor. Cele două meciuri pe care le-am disputat în Grecia au fost cele mai bune pe care le-am disputat în perioada de pregătire atât din punct de vedere ofensiv cât și defensiv. Cu ce am arătat în weekendul trecut putem spune că suntem pregătiți 100% pentru debutul oficial în campionat, contra Craiovei."

    cu 9 ani în urmă (06.10.2014) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu sundance :

    @klauss22
    Apuca-te de Cricket! Lasa baschetul pentru aia care au cat de cat o idee!

    cu 9 ani în urmă (06.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!