Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides: „Vom face totul să obținem victoria la Târgu Mureș”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.11.2015

CS Energia Târgu Jiu va juca în etapa cu numărul 8 din LNBM în fieful formației BC Mureș Târgu Mureș, teren unde nu s-a impus niciodată în istoria sa. Antonis Constantinides, antrenorul grupării din Târgu Jiu a prefațat confruntarea cu trupa lui Audrius Prakuraitis.

„Energia nu a câștigat niciodată la Târgu Mureș. Știm că acolo este o sală foarte grea, cu suporteri atașați echipei, dar noi ne vom pregăti cât de bine se poate, iar acum avem și încrederea pe care ne-a dat-o această victorie. Încrederea este mult mai mare decât săptămâna trecută și vom face totul să obținem victoria la Târgu Mureș.

În fiecare zi, la antrenamente și la ședințe, noi subliniem faptul că principalul obiectiv este campionatul și încercăm să ne pregătim cât mai bine. Pe undeva, și celelalte rezultate din campionat ne ajută. Pe de o parte, noi nu am început foarte bine campionatul, dar pe de altă parte, sunt foarte multe echipe care au patru victorii sau trei victorii, iar noi avem două victorii. Normal că ne mai trebuie niște victorii pentru a reduce acest handicap. În fiecare zi ne pregătim pentru campionat, care rămâne principalul obiectiv, și pentru FIBA Europe Cup. Nu este vorba de importanța meciului cu Târgu Mureș. Orice meci, mai ales că acum avem nevoie de o victorie în deplasare pentru a compensa înfrângerea de acasă cu Mediaș, este important. Trebuie să găsim o victorie în deplasare și trebuie să înțelegeți că noi ne pregătim pentru victorie la fiecare meci”, a subliniat tehnicianul cipriot, citat de site-ul oficial al echipei oltene. 

Partida dintre BC Mureș și Energia este programată azi, 14 noiembrie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!