Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antrenament cu public la Sala Sporturilor Horia Demian

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.10.2012


 Liga Națională 
 Etapa 1, 07.10



Sala Sporturilor Horia Demian, Cluj-Napoca
ora 19:00

Cel mai dezechilibrat duel din prima etapă a Ligii Naţionale de Baschet masculin este programat la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. "U" Mobitelco Cluj-Napoca va înâlni pe Dinamo Bucureşti, formaţie care deşi este cea mai titrată echipă de baschet din România, având la activ 22 de titluri de Campioană Naţională, nu are nicio şansă în faţa clujenilor. Partida va debuta duminică, de la orele 19:00.

Nu foarte multe se pot spune despre un duel care nu va avea istoric. Dinamo Bucureşti are în componenţă, la momentul actual, doar jucători tineri, adunaţi din mai multe colţuri ale ţării precum Timişoara, Piteşti sau Galaţi. Cele două combatante s-au întâlnit şi la turneul de calificare de la Dobroeşti, iar "U" a învins la aproape 50 de puncte, scor 99-51.

În ceea ce priveşte situaţia echipei de pe Someşul Mic, pentru Niksa Bavcevic acest duel a venit exact când a trebuit deoarece clujenii mai au nevoie de timp pentru a întări relaţiile de joc între sportivi nou veniţi. Cert este că "U" se va impune la o diferenţă confortabilă, într-un antrenament la care va lua parte şi publicul clujean.

Jocul va fi oficiat de către Laszlo Bukureşti, Alin Roşu, Adrian Habor, iar comisar fiind delegat orădeanul Dragoş Oprea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!