Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antrenament de succes pentru CSM Oradea înaintea duelului cu Keravnos din Europe Cup

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.01.2023

Antrenament de succes pentru CSM Oradea înaintea duelului cu Keravnos din Europe Cup

CSM Oradea a reușit să câștige categoric duelul cu Steaua București, cu scorul de 101-74. În ciuda unui prim sfert echilibrat, bihorenii au reușit să domine restul partidei pentru a ajunge la un bilanț de 11-1 în LNBM, pe când steliștii au cinci victorii și șapte eșecuri

CSM Oradea: Erick Neal, Bobe Nicolescu, Kris Richard, Donatas Tarolis, Mark Ogden

CSA Steaua București: Luca Vasile, Strahinja Jovanovic, Zarko Djuric, Titus Nicoară, James Farr

Defensiva pe interior a celor două echipe a fost la un nivel excepțional în primele minute, astfel că cele două ofensive s-au bazat în principal pe loviturile de afară ale lui Ogden și Richard, respectiv Farr și Djuric. Holt s-a trecut și el pe lista marcatorilor de la distanță, înainte de o nouă astfel de reușită a lui Farr, care egala la 13. Bihorenii au reușit să se distanțeze înaintea finalului primului sfert printr-un dunk al lui Nicolescu, ce ducea scorul la 19-16.

Holt și Markovic au majorat diferența în una de două cifre, forțându-l pe Safar să ceară timeout la 27-16. Farr a oprit run-ul militarilor de la linia de libere, dar Markovic a replicat imediat cu un and-one. Holt a continuat evoluția excelentă și a dus scorul la 34-20. Baciu și-a intrat și el în mână și a făcut ca diferența să devină de 20 de lungimi. În cele din urmă, scorul la pauza mare era de 49-31, după un layup înscris de Mandisodza pe sirenă.

Bihorenii au început furtunos a doua jumătate, cu câte o triplă de la Neal și Holt. Vasile a replicat prin același procedeu, după ce Djuric reușise să puncteze în interior. Ogden a dus scorul la 58-36 cu un and-one. Pivotul american a punctat apoi cu un slam-dunk agresiv și a animat spectacolul din Oradea Arena. Farr și Jovanovic au reușit să mai reducă din diferență, înaintea unei noi triple a lui Neal și a unui layup al lui Tarolis, pentru ca înaintea sfertului patru diferența să devină de 30 de puncte: 79-49.

Nicoară și Jovanovic au deschis ultimul parțial cu patru puncte consecutive pentru roș-albaștri. Baciu cu un alley-oop și Carter cu o triplă au punctat primii pentru gazde în ultimul parțial. Bobo a continuat evoluția bună și a finalizat apoi un and-one cu care ducea scorul la 87-57. În cele din urmă, steliștii nu au mai putut decât să reducă din diferență până la final și s-au impus cu scorul de 101-74.

Stephen Holt a fost cel mai bun marcator al meciului pentru orădeni, cu 16 puncte. Mark Ogden a înregistrat 13 puncte și 8 recuperări, în timp ce Bobo Baciu a venit cu 11 puncte și 7 recuperări. Erick Neal a adunat 12 puncte și 7 pase decisive. James Farr a fost cel mai bun om de la Steaua și a adunat 22 de puncte și 8 recuperări.

CSM Oradea va juca la mijlocul săptămânii în FIBA Europe Cup în fața celor de la Keravnos, iar în weekend vor da piept cu CSM Constanța în LNBM. Steaua București va primi vizita celor de la CSO Voluntari în runda următoare.

*foto: Facebook/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!