Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anul se încheie cu un nou turneu LNBM la Sibiu

Anul se încheie cu un nou turneu LNBM la Sibiu

Sibiu găzduiește un ultim turneu din Liga Națională de Baschet Masculin în perioada 29-30 decembrie. Pe lângă echipa gazdă, în Sala Transilvania vor mai evolua CSM CSU Oradea, SCM Timișoara și BCM U Pitești.

Programul din ultimul turneu al anului este următor:

Marți, 29 ianuarie:

SCM Timișoara vs BCM U Pitești – ora 16:00 – Digi Sport
CSM CSU Oradea vs BC CSU Sibiu – ora 19:30 – Digi Sport

Miercuri, 30 ianurie:

BCM U Pitești vs CSM CSU Oradea – ora 16:00 – Digi Sport
BC CSU Sibiu vs SCM Timișoara – ora 19:30 – Digi Sport

BC CSU Sibiu dispută acest turneu din postura de lider a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa lui Dan Fleșeriu record de 4 victorii și o înfrângere, dar cu un meci mai mult decât U BT Cluj-Napoca și două în plus față de CSM CSU Oradea, echipele neînvinse în acest start de stagiune.

Cel mai important duel din acest turneu este cel dintre echipa gazdă și CSM CSU Oradea. În ultimele sezoane între cele două s-a creat a anumită rivalitate iar acest joc este primul din actualul sezon. Ambele echipe au arătat bine în partidele din LNBM și este de așteptat un meci încins în Sala Transilvania. CSM CSU Oradea a făcut și un implant la nivelul lotului de jucători prin înregimentarea lui Garlon Green, cel care va putea debuta pentru noua echipă la Sibiu.

BCM U Pitești revine pe Cibin pentru al treilea turneu consecutiv. Trupa selecționerului, Tudor Costescu, a pierdut de fiecare câte un meci până acum în Sala Transilvania, la primul turneu contra lui BC CSU Sibiu iar la cel de al 2-lea în fața lui SCM U Craiova. Și de această dată argeșenii vor avea o misiune dificilă în a pleca de la Sibiu cu două victorii.

Bănățenii vin și ei la Sibiu după un bilanț pozitiv în urma unui singur turneu de LNBM disutat. SCM Timișoara are 2 victorii și o înfrângere în clasament. Elevii lui Dragan Petricevic vor întâlni două echipe care i-au învins deja în actuala stagiune, BC CSU Sibiu în Cupa României și CSM CSU Oradea în LNBM.

Așadar, turneul de la Sibiu, ultimul din 2020 propune patru dueluri atractive, între echipe cu bilanțuri pozitive în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin.  

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!