Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ANUNŢ. Totalbaschet.ro are o nouă secţiune

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2011

Începând de azi, 11 noiembrie, site-ul totalbaschet.ro are o nouă secţiune. Este vorba de Divizia B masculin şi feminin. În cadrul acestei secţiuni veţi putea fi la curent cu ultimele ştiri, noutăţi şi rezultate din cel de al doilea eşalon valoric al ligii Române.

Având în vedere faptul că această competiţie nu este la fel de promovată şi că secţiunea nu va putea fi la acelaşi nivel cu cele rezervate primului eşalon valoric, apelăm la ajutorul vostru.

Rugăm reprezentaţii cluburilor, jucătorii implicaţi sau simpli fani să ne trimită cât mai multe informaţii (rezultate finale, informaţii ce merită amintite, componenţa loturilor, sălile și orele la care se desfășoară partidele etc.) la adresa de mail contact [at] totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!