Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ar’mond Davis nu mai face parte din lotul lui CSM Târgu Jiu

Ar’mond Davis nu mai face parte din lotul lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a pierdut un jucător adus în această vară pentru sezonul 2023/2024, fiind vorba despre Ar’mond Davis. Acesta și-a reziliat contractul cu trupa gorjeană.

Americanul a suferit o accidentare potrivit informațiilor transmise pe radioaccent.ro și va fi indisponibil pentru câteva luni. Știrea a fost confirmată și de oficialii clubului din Târgu Jiu, după spusele lui Claudiu Alionescu într-o intervenție la emisiunea Sportul Gorjean, de la Accent TV:

„Ar’mond Davis nu va mai face parte din lotul lui CSM Târgu Jiu, pentru că a suferit o fractură de stres. Am fost înștiințați de către agent că a suferit această accidentare la un meci de pregătire pe care l-a disputat în SUA. Este o accidentare serioasă, care îl va ține departe de teren câteva luni și nu putem risca să începem sezonul cu el într-o astfel de formă sportivă.”

Alionescu a declarat pentru aceeași sursă și că sunt discuții avansate pentru un înlocuitor:

„Negocierile sunt avansate. Lista s-a redus automat. Am făcut o selecție și sunt 3 jucători cu care discutăm. Rămânem să vedem cu care dintre ei vom semna în zilele următoare.”

Potrivit radioaccent.ro, la Târgu Jiu va ajunge în perioada următoare și un pivot străin, iar ultimul autohton confirmat urmează să fie Alex Berca.

*foto: Facebook Kipina Basket

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!