Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arbitraj - De la un derby la altul?

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.10.2011

Marius Ciulin, arbitrul numărul 1 al României, a oficiat în cursul serii de joi meciul dintre Maccabi Tel Aviv și Partizan Belgrad

Marius Ciulin, arbitrul care va oficia confruntarea dintre BC Mureș și CSM Oradea, contând pentru etapa a 6-a din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12, a fost protagonist al uneia dintre cele mai importante confruntări ale săptămânii în Europa.

Cavalerul fluierului originar din Constanța a oficiat la întâlnirea din etapa a 2-a a Euroligii masculine, desfășurată la Nokia Arena din Tel-Aviv, care a opus pe Maccabi din localitate și Partizan Belgrad. Meciul a avut loc aseară (joi, 27.10).

În prezența a 11.000 de spectatori, campioana Israelului și vicecampioană a Europei, a depășit campioana Serbiei cu scorul de 70-66.

Ciulin, care a reprezentat România la Campionatul European de baschet masculin din acest an, desfășurat în Lituania și unde a oficiat în opt meciuri, a făcut echipă cu elenul Spiros Gkontas și ibericul Antonio Conde.

La acest meci au evoluat Theo Papaloukas, Jordan Farmar, Sofoklis Schortsanitis, Acie Law, Nikola Pekovic sau Milan Macvan.

Născut pe 18 februarie 1977, Ciulin a devenit cavaler al fluierului FIBA din august 2003. În actualul sezon competițional, constănțeanul a oficiat opt meciuri în actuala ediție a Diviziei A la baschet masculin.  El va arbitra și în cursul serii de vineri (28.10), la Miercurea Ciuc, echipa care primește vizita echipei SCM U Craiova.

Lista meciurilor pe care Marius Ciulin le-a oficiat în actualul sezon competițional o puteți găsi făcând click AICI.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!