Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arbitraj - Șapte cavaleri ai fluierului oficiază câte două partide din prima etapă a LNBM

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.10.2012

Sezonul 2012/13 demarează în forță și pentru arbitri. La finele acestei săptămâni, în cadrul primei etape din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, mai mulți cavaleri ai fluierului au atribuite două meciuri.

Cea mai importantă misiune o va avea clujeanul Doru Vinași (foto). Arbitrul în vârstă de 48 ani a fost delegat să oficieze la două dintre cele mai atractive meciuri ale primei etape. Vineri (05.10), arbitrul care a debutat în această meserie în urmă cu 15 ani, va conduce meciul dintre BC Mureș și BC Timișoara. Aici va face echipă cu Fabiana Nițu și Istvan Bertalan.

Exact 48 de ore mai târziu, Vinași - care a oficiat în finala EuroCup Women 2012 - va fi prezent la Oradea, unde CSM din localitate primește replica lui BCM U Pitești. De această dată el îi va avea drept parteneri pe Marius Ciulin și Bogdan Podar.

Cei din urmă vor avea la rândul lor două meciuri de condus. Sâmbătă (06.10), Ciulin și Podar vor conduce meciul dintre Timba Timișoara și SCM U Craiova. Alături de ei va fi Alin Roșu. Orădeanul va conduce un al doilea meci, e vorba despre cel de duminică (07.10), dintre U Mobitelco Cluj și Dinamo București.

Laurențiu Grigoraș arbitrează la rândul său două meciuri. Este vorba de meciul de vineri dintre Farul și CSU Ploiești, respectiv cel de sâmbătă, între CSȘ Giurgiu și Gaz Metan Mediaș.

Ciprian Stoica va oficia la rândul său în două meciuri. La meciul de la Constanța de vineri, respectiv duelul ce opune pe CSM București și BC Miercurea Ciuc de sâmbătă.

În fine, Laszlo Bukuresti va oficia la partida de sâmbătă de la Târgu Jiu ce opune pe Energia Rovinari lui CSU Sibiu, respectiv la cea de duminică dintre U Mobitelco Cluj și Dinamo București.

Așadar, un număr de șapte arbitri vor fluiera la două partide din prima rundă a Ligii Naționale.

Foto: Radu Roșca (www.staychill.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!