Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Archie: "Am jucat cu încredere şi când am condus cu 15 puncte şi când am fost conduşi cu 15"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.10.2012

Victorie extrem de importantă pentru BC Timişoara. Bănăţenii au pus capăt seriei de şapte victorii consecutive înregistrată de CSM Oradea în actualul sezon, învingând vineri seara la Arena Antonio Alexe, scor 88-85, la capătul unui meci nebun.

Ambele formaţii au înregistrat procentaje foarte bune la toate capitolele, un exemplu în acest sens putând fi Dominique Archie. Americanul a terminat confruntarea cu 17 puncte (5/5 x 2, 2/2 x3), 5 recuperări şi 3 pase decisive pentru 25 de unităţi la eficienţă. Acesta a declarat pentru site-ul nostru că unitatea echipei bănăţene nu le permite să cedeze psihic aşa uşor.

O victorie obţinută în ultimele secunde ...

Da, a fost un meci greu. Am luptat cu toţii până în ultima secundă şi răsplata pentru munca noastră se vede pe tabelă.

La ce te gândeai când aţi fost conduşi cu 15 puncte, în sfertul 3 ?

Sincer nu ştiu. Oricum noi avem încredere unul în celălalt, în unitatea echipei şi nu cădem psihic aşa uşor. Ne-a ajutat şi faptul că relaţiile de joc sunt închegate bine după sezonl trecut. Cred că echipa de anul acesta este mult mai puternică, per total, decât cea de anul trecut. Am jucat cu încredere atunci când am avut 15 puncte sau când am fost conduşi cu 15 puncte.

Ai treminat jocul cu un procentaj de 100% la aruncările din acţiune ...

Nu ştiam că am terminat cu 100%. Atunci pot spune că a fost o seară foarte bună pentru mine, dar cred că pot şi mai bine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!