Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arledge, înaintea duelului cu Oradea: „Mă aștept la o echipă agresivă”

Arledge, înaintea duelului cu Oradea: „Mă aștept la o echipă agresivă”

Baschetul european revine în Dragao Arena pentru prima oară după sezonul 2018-2019. FC Porto primește vizita lui CSM Oradea, în duelul formațiilor învinse în etapa inaugurală a FIBA Europe Cup.

Vicecampioana Portugaliei a rezistat trei sferturi pe terenul lui Szolnok, însă apoi maghiarii au reușit un run impresionant și s-au impus la o diferență de 17 puncte: 81-64. Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Porto a fost Jonathan Arledge, care a adunat 9 puncte, 2 recuperări și un capac.

Iată ce a declarat baschetbalistul american înaintea confruntării cu CSM Oradea:

Trebuie să păstrăm echilibrul. Noi suntem cei care ne controlăm greșelile și reacțiile la greșeli. Atunci când am jucat împreună 40 de minute am observat lucruri bune, însă nu am reușit să fim constanți până acum. Atunci când lucrurile merg prost, nu trebuie să ne lăsăm afectați, ci să rezolvăm problemele fără a le înrăutăți. Mă aștept la o echipă agresivă, cu un joc foarte fizic, care va pune presiune pe noi la fel cum a făcut-o Szolnok. Va fi un adversar similar și noi va trebui doar să facem ajustările potrivite în timpul meciului și să avem încredere în noi înșine. Am învățat din greșelile trecutului, am văzut multe imagini cu noi, ne-am antrenat o grămadă și cred că vom fi capabili să ne descurcăm bine în aceste situații. Avem nevoie de energia publicului care să pună presiune pe adversari. Sperăm ca fanii să vină într-un număr cât mai mare și să facă mult zgomot pentru a le emoționa pe formațiile împotriva cărora jucăm”, conform fcporto.pt.

Arledge a evoluat în trecut pentru formații importante precum BK Ventspils (Letonia), Cholet Basket (Franța) sau Peristeri BC (Grecia). În cinci partide disputate în acest sezon, sportivul în vârstă de 30 de ani are medii de 10.8 puncte și 4.4 recuperări.

Meciul dintre FC Porto și CSM Oradea începe la ora 22:30 și poate fi urmărit pe Digisport și pe YouTube.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!