Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Armand Gavaller, jucător de Liga Națională la CSM Sighetu Marmației, face în paralel și fotbal

Armand Gavaller, jucător de Liga Națională la CSM Sighetu Marmației, face în paralel și fotbal

Sub conducerea antrenorului Emil Kosztelnik, CSM Sighetu Marmației se pregătește pentru începerea noii ediții a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația din nordul țării are în lot un jucător cu o „dublă specializare”.

Este vorba despre Armand Gavaller, sportiv ce va evolua atât la echipa de baschet, cât și la cea de fotbal. Conform anunțului făcut de clubul maramureșean, Gavaller a început să practice fotbalul încă de la vârsta de 6 ani, însă, mai târziu, acesta a trecut la baschet.

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmației a fost desființată pentru o perioadă de câțiva ani, dar înainte de începerea acestei ediții, s-a luat decizia reînființării. Formația pregătită de Neluțu Hotea va juca în Seria Nord a Ligii a patra.

Ca urmare, Armand Gavaller a decis să se reapuce de fotbal și să practice în paralel cele două sporturi pe care le iubește așa de mult. Sportivul maramureșean s-a arătat încântat pentru această oportunitate.

,,Dedicându-mi toată viața sportului și fiind sighetean, să joc pentru echipa din Sighet atât la fotbal cât și la baschet, clar este un motiv de mândrie și mă simt motivat să ma perfecționez și să ajut sportul sighetean."

Iată lotul lui CSM Sighetu Marmației din acest sezon: Corey Herderson, Vladimir Coleșnicov, Aleksa Simovic, Vladislav Solopa, Lucian Țîbîrnă, Andrei Dohi, Armand Gavaller, Ciprian Albu, Adrian Vaida, Mihail Kracz, Rareș Ardelean și Henrique Simioanca.

*foto: colaj Facebook - CSM Sighetu Marmației

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!