Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Artis Ate: „În grupa noastră nu mai există o favorită, echipele sunt la un nivel apropiat”

Artis Ate: „În grupa noastră nu mai există o favorită, echipele sunt la un nivel apropiat”

După victoria cu SCM Timișoara, U-BT Cluj-Napoca a început să se pregătească pentru disputa cu Ironi Ness Ziona din grupa J a FIBA Europe Cup. Partida va avea loc miercuri, 8 ianuarie, de la ora 20:00, în arena echipei din Israel.

Înainte de acest meci, Artis Ate a oferit o scurtă declarație în care a vorbit atât despre confruntarea cu Ironi Ness Ziona, cât și despre situația grupei din care echipa sa face parte.

„Acest meci va fi foarte greu. Vom juca pe terenul lor, iar fiecare deplasare este dificilă. Ştim că Ironi Ness Ziona joacă foarte bine acasă. Cu siguranţă îi va ajuta publicul. I-am văzut în ultimele partide, joacă un baschet ofensiv şi pot oricând să revină de la -15 puncte. Trebuie să ne concentrăm pe întreaga durată a partidei. În grupa noastră nu mai există o favorită, echipele sunt la un nivel apropiat. Fiecare meci este important şi este greu să îţi dai seama cine va merge mai departe. Noi vrem să ne calificăm, cu siguranţă. Vom face tot ce ne stă în putinţă să ajungem în runda următoare”, a declarat Ate conform u-bt.ro.

În celălalt meci al grupei, CSM CSU Oradea primește vizita lui Tsmoki Minsk, campioana Belarusului.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!