Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Artis Ate, principalul marcator pentru VEF Riga împotriva lui JDA Dijon

Artis Ate, principalul marcator pentru VEF Riga împotriva lui JDA Dijon

Artis Ate, fostul baschetbalist al formației U-BT Cluj-Napoca, a reușit cel mai bun meci al său în acest sezon din Basketball Champions League. În ciuda prestației individuale solide, VEF Riga a pierdut primul meci al seriei din play-in cu JDA Dijon.

Letonul a încheiat cu 19 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 capace și o intercepție în aproape 34 de minute petrecute pe parchet. În acea perioadă, Ate a contribuit cu 4/8 din spatele arcului de cerc și 6/11 per total din acțiune.

Acesta a avut o singură încercare irosită de la linia de fault (3/4), terminând meciul cu un indice al eficienței de 21 de unități.

Punctele lui Ate au venit cu precădere în primul și ultimul sfert, când a avut 4/7 de la distanță. De asemenea, letonul a înscris un coș din paint, tot din acea zonă ratând o încercare.

Artis Ate a stabilit cu ocazia acestui meci un record personal de puncte marcate în actuala stagiune din Basketball Champions League.

VEF Riga a pierdut meciul cu JDA Dijon, scor 84-77, în tabăra francezilor aflându-se Toni Katic, care a început sezonul 2021-22 la U-BT. Katic a încheiat cu 3 puncte și 5 pase decisive, din acțiune având 1/6 în 13 minute jucate.

Al doilea meci al seriei din play-in-ul Basketball Champions League se va juca la Riga, pe 11 ianuarie. Învingătoarea seriei merge în Grupa I din Top 16, alături de MHP Riesen Ludwigsburg, Galatasaray Istanbul și Hapoel Holon/Besiktas Istanbul.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!