Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arturas Valeika, meci foarte bun pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca

Arturas Valeika, meci foarte bun pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj-Napoca a demonstrat că este cea mai în formă echipă din România și a trecut de CSM Oradea cu scorul de 81 la 76. 

Arturas Valeika a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient om al echipei antrenate de Cristian Achim. Pivotul lituanian a terminat partida cu 21 de puncte și 5 recuperări pentru un indice la eficiență de 22 de unități. Cu procentaje de 80% (8/10) la aruncările de două puncte și 100% (5/5) la aruncările libere, Valeika a stabilit noi recorduri personale la puncte și eficiență în FIBA Europe Cup. 

De asemenea, acesta a reușit una dintre cele mai spectaculoase faze ale partidei, la jumătatea primului sfert, când a finalizat prin alley-oop o pasă primită de la Giordan Watson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIBA Europe Cup (@fibaeuropecup) on

Înainte de meciul împotriva lui U-BT Cluj-Napoca, Valeika avea medii stagionale de 6,6 puncte, 4,3 recuperări și 1,6 pase decisive în competiția europeană. Precendentul său record la eficiență fusese stabilit în partida pierdută, pe teren propriu, în compania lui Fribourg Olympic, lituanianul a terminat aceea partidă cu 6 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice de 11 unități la eficiență.

*foto: fiba.basketball

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!