Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arturas Valeika: „Mergem acasă pentru a câștiga, nu există altă cale pentru noi”

Arturas Valeika: „Mergem acasă pentru a câștiga, nu există altă cale pentru noi”

Vineri, 11 iunie, U-BT Cluj-Napoca a reușit o nouă victorie în finala campionatului și o conduce pe CSM CSU Oradea cu scorul de 2 la 0. Acum seria se va muta pe malul Crișului, iar bihorenii speră să întoarcă rezultatul.

Arturas Valeika (10 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive) a vorbit despre partida pierdută cu scorul de 103 la 80 și a explicat ce urmează pentru formația sa.

A fost un meci dificil. Am jucat pe terenul lor, ei au luptat din greu, au transformat câteva aruncări deschise și asta a fost. Am făcut câteva greșeli în apărare și ei au marcat toate aruncările. Niciodată n-am mai văzut-o pe Cluj să înscrie atât de rapid așa de multe aruncări. Asta este. Tot ce-au făcut e că și-au apărat propriul teren. Acum e momentul să ne întoarcem acasă și să facem același lucru. Nimic nu s-a întâmplat. Nu contează dacă învingi la 30 de puncte sau la unul singur. O victorie e o victorie. Nu contează ce facem, dar trebuie să câștigăm. Mergem acasă pentru a câștiga, nu există altă cale pentru noi. Dacă vrem să revenim aici, trebuie să ne impunem în Oradea.

Meciul trei are loc marți, 15 iunie, de la ora 20, în Arena Antonio Alexe.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!