Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arturas Valeika rămâne la CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
03.07.2019

Arturas Valeika rămâne la CSM CSU Oradea

arturas valeika ramane oradea

Arturas Valeika a semnat un nou contract cu CSM CSU Oradea. Pivotul lituanian ajuns la 33 de ani va juca pentru al treilea sezon consecutiv pentru bihoreni și a fost o piesă importantă în cursa la titlu din ultimii doi ani.

În cele două sezoane petrecute alături de Oradea, Arturas Valeika a adunat 76 prezențe în Liga Națională și opt în Cupa României. El are medii statistice de 7.6 puncte, 5.1 recuperări (1.6 ofensive), 1.5 pase decisive, 0.8 intercepții și 0.6 capace pentru 11.4 la eficiență în peste 23 minute pe meci.

Înalt de 2m07 și născut la Vilnius, Arturas Valeika a jucat baschet universitar în NCAA, la Midland (2004–2006) și Weber State (2006–2008). El a jucat apoi în Europa, în Germania, Letonia și Spania, dar și în țara sa natală. Prima experiență a avut-o la Eisbaeren Bremenhaven, în Bundesliga. A jucat apoi la SK Valmiera, BC Alytus, Perlas Vilnius, Cáceres Ciudad del Baloncesto, Neptūnas Klaipėda, Rūdupis Prienai, Lietuvos rytas Vilnius, respectiv Lietkabelis Panevėžys.

Astfel, trupa lui Cristi Achim păstrează trio-ul de sub panou, alături de Nikola Markovic și de Dragan Zekovic. De asemenea, au mai fost reconfirmați Kris Richard, Giordan Watson, Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu și Edward Petrescu.

*foto: Andreea Vlase

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    Bun. Până aici se știa, urmează necunoscutele.

    cu 4 ani în urmă (03.07.2019) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Oradea
    Aveti deja 9 oameni in lot,puteti sa incepeti lejer campionatul !!

    cu 4 ani în urmă (03.07.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    ...
    Noi avem antrenor cu nume, cu care facem reclama atat in ziare, cat si pe site-ul oficial . Cat priveste jucatorii, plecari importante ( Moldoveanu, Torok, Washburn si Dykes )numai doi cu prelungire ( Kuti si valorosul Calnicenco )si nimic la capitolul veniri . Deocamdata stam bine ...

    cu 4 ani în urmă (04.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      e timp destul ..
      deocamdata doar noi si Sibiul am facut ceva miscari, altele decat prelungire de contracte..si aici numai la romani. nici o echipa nu a anuntat nici un strain nou in lot. iar voi cum ati anuntat ca se va schimba intreg contingentul de straini cred ca sunteti in grafic...e inceput de iulie si pana prin a doua jumatate a lui august cand se intrunesc loturile mai e timp suficient pentru surprize placute.

      cu 4 ani în urmă (04.07.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    jucam cu...
    Falco Szombathely (HUN)in primul tur BCL. O fi bine, o fi rau?

    cu 4 ani în urmă (04.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      castigatoarea va juca cu....
      Ventspils (LAT)

      cu 4 ani în urmă (04.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      la prima vedere..
      se putea mult mai rau in ambele tururi..

      cu 4 ani în urmă (04.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!