Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Arvydas Cepulis: "Oradea va juca mult mai bine acasă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.04.2012


Foto: prosport.ro

Seria dintre Oradea şi Ploieşti se reia miercuri seara de la orele 18:30 când este programat meciul cu numărul 3. Gruparea prahoveană a ajuns miercuri seară în oraşul de pe malul Crişului Repede şi a efectuat un antrenament la Arena Antonio Alexe.

Cu această ocazie Total Baschet a stat de vorbă cu Arvydas Cepulis, cel care a îngropat, în meciul 2, trupa antrenată de Cristian Achim, cu un buzzer-beater de trei puncte. Lituanianul se aşteaptă la un meci mai greu la Oradea însă mizează pe faptul că ploieştenii se vor impune cu scorul de 3-0 la general.

Cum s-a desfăşurat ultima fază a meciului 2 din confruntarea cu Oradea ?

Nu m-aş aşteptat ca eu să fiu cel care să arunce de trei puncte. A fost o fază în care Darius a încercat să pătrundă, Cătălin i-a împins mingea la Szijarto, iar în cele din urmă a ajuns la mine. Am văzut că mai este o singură secundă şi nu aveam altă opţiune decât să arunc. Totuşi a fost o aruncare destul de deschisă.

Crezi că puteţi să treceţi mai departe având 3-0 la general ?

Sper să câştigăm şi vom face totul să câştigăm însă ştiu că Oradea va juca mult mai bine acasă deoarece evoluează în faţa propriilor suporter dar şi în propria sală. Va fi un meci greu însă nu ne aşteptăm decât la victorie.

Dacă va fi aşa cum te aştepţi atunci veţi întâlni, cel mai probabil, pe Gaz Metan Mediaş în semifinale. Ce părere ai de echipa medieşeană în acest moment ?

Nu cred că trebuie să gândim aşa de departe, deocamdată trebuie să ne concentrăm la meciul 3 cu Oradea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    extraordinar
    aruncator e Cepulis. mi se pare principalul artizan al revenirii ploiestiului pe finalul de campionat nu printr-o contributie de exceptie la numarul de puncte, ci prin faptul ca e o solutie care deschide perspective in caciula prin pericolul pe care il reprezinta in afara ei.

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!