Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASESOFT: "Ne vedem în Euroligă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.06.2011

Pe site-ul oficial al clubului CSU Ploieşti, csuasesoft.ro, a fost publicat un articol semnat de ASESOFT în care s-au făcut publice performanţele echipei în cei zece ani petrecuti în Divizia A Masculină de baschet. Astfel, în cei 10 ani prahovenii au înregistrat 7 titluri naţionale consecutiv câştigate, 6 cupe ale României consecutiv adjudecate, Cupa FIBA Europe CUP cucerită în anul 2005 şi 15 milioane de euro investiţi.

De asemenea, ASESOFT a dorit să mulţumească tuturor implicaţi în fenomenul baschetbalistic, încheind cu următorul mesaj: "Ne vedem în Euroligă, povestea continuă ....". Întregul comunicat îl puteţi vedea mai jos:

*10 ANI IN DIVIZIA A 

* 7 TITLURI NATIONALE CASTIGATE

* 6 CUPE ALE ROMANIEI

* FIBA EUROPE CUP 2005

* 15 MILIOANE DE EURO INVESTITII

Multumim suporterilor, sponsorilor, adversarilor, jucatorilor si antrenorilor echipei. Si multumim baschetului!
Apreciem sincer activitatea Federatiei Romane de Baschet, mentionandu-l in special pe fostul nostru antrenor, domnul Ioan Dobrescu, si a corpului de arbitri din Romania (cea mai performanta generatie pe plan european) !

ASESOFT va ramane si pe viitor un fidel si impatimit suporter al baschetului!

Ne vedem in Euroliga, povestea continua...

Cu patima,
ASESOFT

 

11 comentarii la aceasta stire:
  • bandika :

    fan-baschet
    asesoft in euroliga? =)) buna gluma=)) ce sa caute ei acolo? aici dominau campionatul cu ajutorul arbitrilor. treziti-va la realitate fratilor:))

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    .
    Macar Asesoftul are un plan , a intinerit foarte mult echipa inafara de burlacu 33-34 de ani si Szijarto 28 de ani restul au 25 sau sub 25 de ani , in viitor daca nu pleaca jucatorii trebuie sa recunoasca si cei de la cluj asesoftul , iar va domina cativa ani campionatul ... Nu contest meritele clujului , felicitari , dar au castigat exact pe neexperienta tinerilor .

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • zebra :

    zebra
    si in ce sala veti juca in Euroliga ?

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    .
    :)) asta e o intrebare buna , chiar daca sunt din ploiesti si recunosc ca imi este ciuda de sala care se construieste la cluj ,dar este bn poate sa ambitioneaza si cei de aici , recunosc m-a amuzat umpic :D .

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • pop :

    Mesajul de multumire
    La sfarsitul acestui mesaj dupa "si" urmeaza personajul principa in aceasta speta este clar" si corpului de arbitrii din Romania [si mai si] (cea mai performanta generatie pe plan european)!"
    Sunteti cei mai tari din sistemul stelar.Eu din cauza arbirajelor subsubsusbsusb ....ori ce nivel mai ca nu mai m-as duce la baschet, hai sa vedem cati dintre cititorii acestui site sunt nemultumiti de nivelul arbitrajelor. Acesta este efortul FRB de a atraje spectatori in sala. Jocul, n-avem ce spune, este de nivel de import, joaca 80% jucatori straini.Haideti sa fim seriosi, arbitrii sunt 100% romani!!!.Arbitrilor, Va ridica in slavi beneficiarii directi, care multumita voua joaca oriunde in tara ca acasa+5%, aritmetic romaneste -10%pentru adversarii lor. Cati sunteti multumiti de nivelul arbitrajelor?




























    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • pop :

    catastrofa
    Multumim si{ in special} corpului de arbitri......CATASTROFA!

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    sa nu mori de grija altuia
    Ca si in fotbal, impotentii dau vina pe arbitrii! Mai ales cand iti trebuie 15 ani ca sa iei un titlu. Cat despre sala, stiti voi : cainele moare de drum lung si...unii, de grija altora!

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • pop :

    cine are grija altuia?
    In CN ma declar cu respect impotent de a juca baschet, potentii se afla pe teren. Analiza unui spectacol sportiv ca platitor de bilet cred ca avem dreptul sa o expunem civilizat. Arbitrajul tuturor celor 30 etape si a jocurilor din play-off sau play-out este propunerea mea de a fi discutat. Eu am vazu live peste 25 de meciuri anul acesta si mi-am exprimat o opinie privitoare la nivelul jocului si nivelul arbitrajului, respect si pentru alte opinii.
    Despre sala, ce sa spun, accesati www.youtube.com/watch?v=6UntXeF4ZQM cu rugamintea sa observati un individa care iesind din sala scuipa spre niste copii cu baloane. Oare cine sa scuipe in sala din Cluj.
    Mai este de observat ca in spatele panourilor sunt asezati cate aprox 200 persoane in mare majoritate copii dar si femei, varsnici si persoane suferind de unele handicapuri fiind in carucioare. Acolo dupa sfarsitul sferului 1 un jucator a aruncat o minge de la panoul opus clar cu intentie departe de panou, imaginile o pot dovedi, chiciti cine?

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    frustratilor
    Numai despre arbitri vorbiti cand discutati despre Asesoft. Chiar credeti ca se puteau castiga zeci de meciuri așa, jucătorii care s-au perindat pe la Ploiești în 8 ani n-or fi avut nici un merit? Se vede că galeria Clujului este aceeași de la fotbal, are exact același discurs din Liga lui Mitică! Încercați să vorbiți despre baschet, despre nivelul modest văzut în finală...

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • pop :

    cine are grija altuia?2
    Cand o alta echipa aduce multumiri corpului de arbitri cu siguranta imi voi spune parerea. Dar in acest caz, echipa care aduce multumiri (speciale arbitrii fiind nominalizati dupa "si") este suspectata de a fi sprijinita de arbitrii o parere vis-avis de acest aspect nu vad de ce nu ar fi normala.In acest articol nu se face nici o referire despre vreun meci de baschet, imi pare rau. Daca puteti va rog sa identificati cine scuipa copii si cine arunca de la 30 de metrii cu o minge de baschet in niste copii, femei si persoane defavorizate aflate imobilizate in carucior.

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • pop :

    Semireusita!
    Aruncatorul cu mingea este purtatorul numarului 10 de la echipa ploiesteana, scuipatorul in copii nu l-am identificat inca. Vizionati si nu veti regreta http://www.youtube.com/watch?v=6UntXeF4ZQM

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!