Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Asesoftul învinge la Tg. Jiu și este a doua semifinalistă

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
02.05.2014

Energia Rovinari a cedat și cel de-al treilea joc al seriei cu CSU Ploiești, scor 69-87. Pe sferturi: 21-18, 19-18, 16-26, 13-25. În urma acestui rezultat, campioana en-titre se califică în semifinalele LNBM, în timp ce Energia este a doua echipă ce părăsește Play-off-ul.

Cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Porter Troupe, cu 17 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Giordan Watson a adăugat 12 puncte și 6 pase decisive.

Pentru Asesoft, Cătălin Burlacu a terminat confruntarea cu 18 puncte și 8 recuperări, în timp ce Bojan Popovic și Filip Adamovic au avut câte 15, respectiv 14 puncte.

Vom reveni cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!