Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2012 - Cătălin Burlacu: "Nu mai ştiu la al câtelea ASG sunt, dar sper să nu fie ultimul"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.03.2012

Cei mai spectaculoşi baschetbalişti din Divizia A masculină de baschet se vor reuni marţi seară la Sala Sporturilor Constantin Jude pentru a participa la All Star Game 2012. Evenimentul debutează la orele 17:30 şi este în direct pe Digi Sport.

Printre aceşti jucători se numără şi Cătălin Burlacu care speră să nu fie la ultimul meci al stelelor din cariera sa. Căpitanul prahovenilor adaugă că nu se va înscrie la niciun concurs pentru că "sunt destui alţii care pot să facă spectacol".

Nu mai ştiu la al câtelea ASG sunt, dar sper să nu fie ultimul. E o plăcere imensă pentru că e o atmosferă destinsă. Va fi un meci deschis şi sper să fie cât mai multe faze de spectacol total şi publicul să se bucure! Nu mă bag la niciun concurs. Sunt destui alţii care pot să facă spectacol. Sunt cei mai buni 25 de jucători din România.

Referitor la meci, Burlacu spune că trebuie tratat cu seriozitate pentru a se evita accidentările.

Trebuie tratat şi acest meci cu seriozitate pentru a se evita accidentările. Va fi cu siguranţă un joc strâns.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!