Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2012 - Garry Gallimore: "Nu am pregătit o tactică anume, vom juca după feeling!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.03.2012

 

În această seară, începând cu ora 17.30, în sala Constantin Jude din Timişoara are loc All Star Game 2012, ce va putea fi urmărit live pe Digi Sport 3. Înainte de acest acest spectaculos eveniment, redacţia totalbaschet.ro a luat legătura cu Garry Gallimore, component al echipei Sudului, care a declarat că este unul dintre cele mai importante meciuri pentru un jucător.

"Cred că toţi vor veni pe parchet şi se vor bucura de spectacol. E un joc fără presiune, în care te simţi bine. Cred că după o finală jucată, e al doilea meci ca importanţă pentru un jucător. Nu am pregătit o tactică anume, vom juca după feeling! Dar sunt sigur că fiecare are un as în mânecă şi va face show. De câştigat va câştiga Sudul."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!