Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2012 - Porter Troupe: "Vom arunca de 3, vom da câteva slam-dunk-uri, vom face show!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.03.2012

Buna dispoziţie e la ea acasă înaintea All Star Game-ului de la Timişoara. În această dupămasă mai mulţi jucători au participat la o serie de interviuri, printre aceştia aflându-se şi Porter Troupe. Americanul echipei Energia Rovinari spune că participă pentru prima oară la un All Star Game şi promite fanilor un show desăvârşit.

E o onoare pentru mine, mai ales că e prima oară când joc la All Star Game. Ne vom distra, vom juca de plăcere, fără presiune. Vom arunca de 3, vom da câteva slam-dunk-uri, vom face show! Cred că jucătorii care au fost selecţionaţi sunt cei pe care fanii i-au dorit, la fel ca şi federaţia. Sunt jucători buni.

Întrebat dacă va participa la concursul de slam-dunk, Troupe spune că se va înscrie doar la aruncările de trei puncte.

Nu voi concura la slam-dunk, doar la aruncările de 3 puncte. Sigur va câştiga Sudul. Nordul a zis că vor învinge ei? Poate doar cu arbitrii (râde).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!