Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2012 - Virgil Stănescu: "Meciul va fi un spectacol baschetbalistic pentru că suntem aici pentru fani"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.03.2012

Unul dintre cei mai titraţi jucători români aflaţi în activitate, Virgil Stănescu, va lua parte la al 3-lea All Star Game în România. Marţi seară căpitanul echipei BC Mureş Târgu Mureş va fi prezent pe pachetul sălii Constantin Jude din Timişoara, acolo unde se va afla pentru "a promova acest sport".

Sunt la al 3-lea ASG în România şi mai am vreo două în străinătate. E aceeaşi plăcere şi mă bucură că sunt încă aici. Cred că sunt cel mai bătrân dintre participanţi. Meciul va fi un spectacol baschetbalistic pentru că suntem aici pentru fani şi pentru a promova acest sport. E foarte bine că sunt atâţia români aici, înseamnă că au valoare şi pot fi un model pentru cei mici.

Meciul stelelor baschetului românesc va fi în direct pe Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!