Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2012. Zlatko Jovanovic: "Am câştigat concursul pentru că am ştiut coşurile"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.03.2012

Câştigătorul concursului de aruncări de 3 puncte de la All Star Game-ul 2012, Zlatko Jovanovic a vorbit despre reuşita sa. Sârbul a glumit şi a declarat că a câştigat pentru că a aruncat la coşurile de "acasă", pe care le cunoaşte foarte bine. Jovanovic a rămas plăcut surprins şi de întreaga desfăşurarea a ASG şi spune că s-a simţit foarte bine.

Am fost pe terenul meu. Am ratat câteva aruncări în campionat, dar acum mi-am recăpătat încrederea. Sunt fericit că am câştigat, mi-a plăcut acest concurs. Despre eveniment... am rămas plăcut surprins! A fost excelent! Un meci frumos, jucători buni, publicul pe măsură. Pe final unii au devenit serioşi. Sunt bucuros pentru Burlacu că a ieşit MVP. Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni.

Jovanovic l-a învins pe Vujacic, el reuşind să marcheze 12 din cele 15 aruncări, faţă de doar 11 ale lui Vujacic.

foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!