Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2013. Dominique Archie: "A fost o onoare să joc în fața unui asemenea public"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
19.03.2013

Dominique Archie, cel mai bun jucător al Meciului Stelelor 2013, a vorbit pentru TotalBaschet despre evenimentul de la Craiova și trofeul pe care l-a câștigat:

"Meciul Stelelor este întotdeauna o ocazie excelentă pentru a juca și nici de această dată lucrurile nu au stat altfel. A fost cu adevărat o onoare să pot să joc în fața unui număr atât de mare de fani, prezenți atât în sală, cât și pentru cei care au privit la TV. Atmosfera a fost excelentă, iar fanii s-au implicat în joc, ne-au ajutat să trăim o experiență frumoasă.

În ceea ce privește titlul de MVP, nu pot să zic că nu sunt fericit, însă până la urmă este un simplu trofeu, iar în această seară a fost vorba despre voie bună și nu despre trofee."

Archie a avut 36 puncte în drum spre titlul de MVP într-un meci încheiat cu scorul de 114-114.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!