Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2013. Jeremi Booth: "Sunt încântat că am putut face parte dintr-un asemenea eveniment"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
19.03.2013

Participant la concursul de slam dunk din cadrul Meciului Stelelor, Jeremi Booth a vorbit pentru TotalBaschet la finele evenimentului, declrând că s-a simțit onorat, facând parte din colectivul prezent seara trecută la Craiova.

Am fost prezent la All Star Game și pot spune că m-am distrat. M-am eliberat de toate grijile și m-am bucurat de tot ce aveam în jur. Pentru mine a a fost onoare să ma aflu într-un asemenea colectiv și să reprezint Constanța. M-am simțit foarte bine să mă aflu acolo ca reprezentat al echipei mele, al familiei mele și al prietenilor mei .

Atmosfera în Craiova a fost una gălăgioasă. Publicul s-a implicat și ne-a sprijinit la fiecare acțiune ce a avut loc și a făcut ca totul să fie și mai special. Sunt încântat că am putut face parte dintr-un asemenea eveniment.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!