Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2013. Jovanovic nu va juca la Meciul Stelelor. Franklin în locul său

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.03.2013

ACTUALIZAT 18 martie, ora 12:35

Locul lui Zlatko Jovanovic în echipa Nord-ului de la Meciul Stelelor 2013 va fi luat de William Frankin, de la CSM Oradea.

Franklin are în acest sezon medii pe meci de 10 puncte, 4.2 recuperări și 4.1 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 12.6.

__________________________

Zlatko Jovanovic nu va juca la Meciul Stelelor baschetului masculin - ediția 2013. Conducătorul de joc al lui BC Timișoara, anunțat între cei 14 reprezentanți ai echipei Nord-ului, are probleme medicale.

După entorsa suferită la glezna piciorului drept în partida cu CSU Asesoft Ploiești, Jovanovic a fost menajat la antrenamentele echipei premergător meciului cu Gaz Metan Mediaș, din ultima etapă disputată. În dimineața meciului Zlaja a resimțit dureri la spate și a fost în incapacitate de a se deplasa precum un om normal.

Actualmente Jovanovic efectuează ședințe de fizioterapie în speranța recuperării sale cât mai rapide. Zlatko are medii stagionale de 16.6 puncte, 6.2 pase decisive, 2.5 recuperări1.0 intercepții și 2.3 posesii pierdute pentru 16.8 la eficiență.

Rămâne de văzut dacă și cu cine va fi înlocuit Jovanovic. În absența numărului 5, BC Timișoara va fi reprezentată doar de Dominique Archie la acest eveniment.

Meciul Stelelor 2013 se joacă luni (18.03), la Craiova.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!