Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2013. Virgil Căruțașu: ”Să facem spectacol pentru public!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
18.03.2013

Virgil Căruțașu, unul dintre jucătorii ce vor reprezenta CSM București la All Star Game 2013, a declarat că este o mândrie pentru el să evolueze din nou la un asemenea eveniment și că își dorește să facă spectacol pentru public.

Este o mândrie pentru mine chiar dacă am participat aproape în fiecare an, mai puțin anul trecut când am avut o accidentare la umăr. Cu toate că am o vârstă destul de înaintată sunt fericit că am fost printre preferații publiciului și al celor care au ales. Sper să câștigăm astăzi ca de aceea am venit aici, să facem spectacol pentru oamenii și copii din tribună, a spus Căruțașu pentru ghidsportiv.ro.

All Star Game Craiova 2013 va începe la ora 18 și va fi transmis în direct de DigiSport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!