Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2014. Zlatko Jovanovic: „Sunt mândru să reprezint din nou Timișoara”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.04.2014

Zlatko Jovanovic, singurul baschetbalist selecționat la ASG 2014 din lotul grupării BC Timișoara, a vorbit despre ceea ce înseamnă pentru el cea de-a treia prezență consecutivă în Meciul Stelelor baschetului românesc. 

„Este o mare bucurie pentru mine și sunt mândru să reprezint din nou Timișoara. Astfel de meciuri adună mereu jucători de calitate, într-o atmosferă destinsă. După atâtea partide încrâncenate în campionat, e o plăcere să mergi la All Star Game și singurul tău obiectiv să fie acela de a le oferi spectacol celor ce vin să te vadă”, a punctat Jovanovic într-o declarație acordată site-ului oficial al clubului din Timișoara.

De asemenea, pe lângă cele trei prezențe în ASG-ul din România, căpitanul „leilor” a mai bifat o prezență într-un asemenea eveniment în Iran. 

“În 2011, evoluam în Iran și chiar dacă nu am prins întreg sezonul la TowzinElectric Kashan, am fost selecționat la partida demonstrativă. Acolo, lucrurile sunt organizate un pic altfel, în sensul că, All Star Game se dispută între cei mai buni jucători autohtoni și cei mai buni străini din campionatul intern. Pe de altă parte, în Bosnia, unde am fost mai multe sezoane nu există All Star Game”, a încheiat sportivul, fiind citat de sursa amintită mai sus. 

În anul 2012, în cadrul All Star Game-ului desfășurat chiar la Timișoara, Zlatko Jovanovic a câștigat concursul de 3 puncte. 

*Foto: Răzvan Păsărică

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    nici o miza !
    DUPA PAREREA MEA , e o competitie de 2 lei , ca si miza . Nu este momentul acum de distractie .

    cu 10 ani în urmă (15.04.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      ASG
      Intre tur si retur era mai bine, cred!

      cu 10 ani în urmă (15.04.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!