Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ashton Gibbs despre Chiajna: ”O echipă tânără, dar de valoare”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu

Costin Marinescu, Lucian Călinescu
16.11.2013

Ashton Gibbs, conducătorul de joc al Stelei, vede Chiajna ca o echipă tânără, dar nu și slabă și spune că dacă formația la care evoluează va juca bine încă de la început va obține victoria.

Știu că au o echipă foarte tânără, dar de valoare. Noi trebuie să ne impunem jocul de la început deoarece va depinde doar de noi dacaă vom avea un meci ușor sau nu, a declarat Gibbs pentru totalbaschet.ro.

Gibbs, în vârstă de 24 ani, are în acest sezon medii pe meci de 9.4 puncte, 1.9 recuperări, 2.1 pase decisive și 8.6 eficiență. Etapa trecută, contra celor de la BC Mureș, el a început titular pentru prima dată în această stagiune.

Steaua - Chiajna va avea loc în această seară, de la ora 19.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!