Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ashton Gibbs: „Mă bucur că mi-am putut ajuta echipa să câștige”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.10.2013

Fundașul american al celor de la Steaua CSM EximBank, Ashton Gibbs a vorbit despre pentru site-ul steauabaschet.ro despre victoria de la Craiova. Acesta a făcut un joc senzațional, culminat cu un coș de la mare distanță înainte cu un minut de final, coș practic care a închis partida. Gibbs se află astfel la cea mai bună performanță reușită pe meleagurile noastre. Iată ce a avut de declarat la finele partidei:

„A fost un meci greu, în fața unui adversar periculos, care a avut multe momente bune în care a marcat coșuri consecutive fără să primească replică. Noi am avut împotriva noastră și tribunele, dar încet, încet am început să lucrăm mai bine în defensivă, am simțit momentul nostru și am forțat încercând să revenim în meci. Cred că defensiva a făcut diferența în sfertul patru, mai mult decât ofensiva, am putut opri mai multe atacuri ale lor și de partea cealaltă a terenului am reușit să marcăm câteva coșuri importante”.

Referitor la coșul marcat din finalul meciului, Gibbs a explicat:

„Am văzut că apărătorul mi-a oferit ceva mai mult spațiu, am simțit oportunitatea de a marca și am aruncat. A fost o aruncare bună și mă bucur că mi-am putut ajuta echipa să câștige.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!