Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audienţă record la inaugurarea Sălii Sporturilor din Craiova!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.11.2012

Puţine sunt cuvintele care ar putea descrie atmosfera de sâmbătă seară de la Sala Sporturilor din Craiova. La primul meci desfăşurat în noua casă, elevii antrenaţi de Andjelko Mandic au fost susţinuţi de aproximativ 4.000 de craioveni care au umplut până la refuz tribunele Sălii Sporturilor. În acest sens s-a consemnat un nou record, cel puţin în ultimii 10 ani, de audienţă la un meci de baschet desfăşurat în România. Cei prezenţi au fost recompensaţi cu o nouă victorie înregistrată de SCM "U" Craiova, în faţa ciucanilor de la BC Perla Harghitei.

Vă punem la dispoziţie imagini şi un video preluat de pe site-ul oltenasul.ro

8 comentarii la aceasta stire:
  • shady :

    Super!!
    Foarte frumoasa sala, tot respectul ptr orasul Craiova, ptr public, ptr cei care au construit o sala asa frumoasa, mi-as dorii sa vad sali asa frumose si public asa numeros in fiecare oras din Romania. Sper ca la fiecare meci din Romania sa vina lumea, sa fie salile arhipline si sa ne bucuram de acest sport minunat numit Baschet.

    cu 11 ani în urmă (18.11.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @shady
    da, sala foarte frumoasa. Probabil cea mai frumoasa si moderna la ora actuala. Nu stiu exact cum o sa arate cea din cluj dar promite. DAR totusi..18 milioane de euro? pai s-au aranjat vreo 3 generatii care tot au bagat bani in buzunar din 95 pana acum cand i-au dat drumul. stadionul din ploiesti care totusi este de fotbal, mult mai mare si vreo 16000 de locuri. dar daca nici la craiova nu se mai fura...

    cu 11 ani în urmă (18.11.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ERATA
    N-am dus ideea pana la capat. :))) Stadionul din Ploiesti [...] a costat sub 18 milioane de euro. *ma scuzati*

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    la cluj
    o sa fie o hala de legume-fructe gen craiova. initial ar fi trebuit sa fie o arena mai mare demna de niste competitii europene, care sa fie legata cu stadionul, dar din cauza unui sistem alambicat de licitiatii, se va face ceva mai mic si mai ieftin. licitatia e contestata, constructorul construieste in continuare...ca in romania...deci nu mai am asteptari prea mari legate de noua sala.

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    @highflyer
    bati campii stimabile.nu o sa ie sala mai mica, pt ca deja stalpii, etajele si baza tribunelor sunt facute.se face licitatie pt continuarea lucrarii, caietul de sarcini ramane

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    frumos
    Sala e frumoasa si faptul ca s-au strans 4000 de oameni pentru un simplu meci cu Ciuc inseamna destul de mult. O sala mai mare inseamna accesul mai multor copii la competitiile de baschet si implicit sansa ca acesti copii sa joace baschet si inca o data implicit sansa noastra de a avea o arie de selectie mai mare pentru echipele nationale. Bravo Craiova

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    @highflyer
    Ai gresit un pic in legatura cu sala. nu poate fi o hala legume fructe pentru ca sala e realizata in proportie de 50%. Nu se poate modifica proiectul in curs de executie.
    Problemele la cluj vin din faptul ca primaria/prefectura (sau cine construieste) a desemnat castigator o companie care a avut cel mai mic pret. S-a facut o contestatie ca nu s-ar putea executa lucrarea in banii licitati si ca defapt compania respectiva ar cere pe parcurs mai multi bani ceea ce ar invalida logic licitatia intrucat costurile de realizare ar fi mai mari. Contestatarii au castigat, in martie e o noua licitatie pentru restul lucrarii.

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    highflyer
    ..."hala de legume fructe gen craiova"....bai baiatule dar esti extraordinar de frustrat...

    cu 11 ani în urmă (19.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!